8x hotspots van Laura van Healthy Food by Lau

8x hotspots van Laura van Healthy Food by Lau
Laura Bliekendaal van Healthyfoodbylau.nl deelt op haar blog de lekkerste -gezonde- recepten, inspireert op Instagram bijna 19.000 mensen en weet als geen ander waar je de beste restaurantjes kunt vinden. Tijd om Laura naar haar 8 favoriete hotspots te vragen!

8x hotspots van Laura van Healthy Food by Lau

Op de wishlist van Laura staat absoluut Barcelona. “Ik wil zo graag naar Barcelona, ik hoor daar zoveel leuke verhalen over. De combinatie van stad en strand klinkt geweldig!” De rest van haar favo plekken?

Ontbijt

8x hotspots van Laura van Healthy Food by Lau
“Yoghurt Barn heeft wel echt de lekkerste yoghurtjes. Als ik de dag begin met een ontbijtje van yoghurt Barn dan kan mijn dag niet meer stuk. Mijn favoriet is; hangop yoghurt met Choco Caramba. Dit is met honing, banaan, pecannoten, chocolade en kokos.”
www.yoghurtbarn.nl

Sapjes & Koffie

8x hotspots van Laura van Healthy Food by Lau
“SEM, Salade En Meer, in Amersfoort heeft hele lekkere verse sapjes. Je kan daar niet alleen lekkere sapjes drinken, maar ook heerlijke salades eten.”
Kortegracht 6, Amersfoort
www.slaenmeer.nl

Store
“Ik hou van winkelen! Mijn favoriete winkel op dit moment is KIKO. Hier koop ik mijn make-up. Voorheen zat dit alleen in het buitenland en ik ben zo blij dat het nu ook in Nederland is. Mijn kleding en schoenen koop ik onder andere bij Zara, H&M, Topshop en Forever 21.”
www.kikocosmetics.com

City

8x hotspots van Laura van Healthy Food by Lau
“Amsterdam is toch echt wel mijn favoriete stad. Vooral om de leuke winkels en heerlijke hippe eettentjes. Ik ga ook graag naar Londen en Parijs, maar omdat ik dat toch net iets minder goed ken dan Amsterdam is dat dan toch altijd wel beetje zoeken naar leuke plekken.”

Beauty
“De zwaluwehoeve in Hierden. Hier kan ik mij echt wel een hele dag vermaken en optimaal ontspannen!”
Zuiderzeestraatweg 108, Hierden
www.zwaluwhoeve.nl

Terras

8x hotspots van Laura van Healthy Food by Lau
“In Amersfoort kun je heel lekker zitten op het terras van Charlie’s Burger 33. Heerlijk plekje in de achtertuin aan de gracht! O ja, de burgers zijn daar ook wel gevaarlijk lekker.”
Krankeledenstraat 18, Amersfoort
www.burger33.nl

View

8x hotspots van Laura van Healthy Food by Lau
“Afgelopen zomer ben ik naar Santorini geweest. Wauw, wat is het daar adembenemend mooi. Het uitzicht is op diverse plekken in Santorini prachtig, maar bij het plaatsje Oia is het uitzicht het allermooist en dan vooral tijdens de zonsondergang.”

Diner

8x hotspots van Laura van Healthy Food by Lau
“Coffee & Coconut in Amsterdam. Alles is daar lekker! Je kan er voor een ontbijtje terecht, lunch en avondeten. Mijn favoriet: scrambled eggs avo.”
Ceintuurbaan 282-284, Amsterdam
www.ctamsterdam.nl

Volg Laura ook op Instagram!

Beeld: van Laura zelf en websites van de hotspots 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief