8x hotspots van Lienke van Dear Good Morning

8x hotspots van Lienke van Dear Good Morning
Absoluut een ochtendmens, fitgirl én inspiratiebron in één. De ochtend is voor Lienke van Dear Good Morning niet compleet zonder workout en een gezond onbijt. Elke ochtend om 7.00 uur post ze een workout selfie op Instagram, waarmee ze haar volgers wakker schudt en nog meer vroege vogels creëert.

Oh en daarnaast doet ze ook nog ‘even’ mee aan het NK bikini fitness, kun je haar inschakelen als online coach, personal trainer en lifestyle coach en werkt ze fulltime aan Deargoodmorning.com. Gelukkig had Lienke in haar drukke schema tijd om met ons te praten over haar 8 favoriete hotspots!

8x hotspots van Lienke van Dear Good Morning

“Mijn favo stad is Kopenhagen. Met stip op nummer 1. Ik heb daar een tijdje gewoond en wil niets liever dan weer teruggaan. Het lijkt onwijs veel op Nederland alleen ik vind het allemaal net wat leuker, gezelliger, veiliger, gezonder, sportiever, creatiever. De sfeer is altijd goed, je merkt aan de mensen dat ze het goed hebben en geloof me, als je er bent geweest dan snap je hoe tof het is!”

8x hotspots van Anna van Business Sweden

Toch staan er ook nog wel wat andere steden op de wishlist voor 2016. “Ik hou van reizen en moet nog onwijs veel zien. Ik ben nog nooit in Australië geweest en ben onwijs benieuwd naar Sidney en Melbourne. Oh en ik moet me heel diep schamen want ik hoor de tofste verhalen over Berlijn en ook daar ben ik nog nooit geweest. Berlijn wordt denk ik het eerste tripje, voor Australië moet ik nog even gaan sparen.”

Ontbijt

pancake
“The Breakfast Club in Amsterdam. Alleen wel wanneer ik even mag zondigen haha, want anders begin ik toch liever met een koffietje bij de Coffee Company of de Starbucks (ik ga altijd voor filter koffie). Maar op een luie zondag kan ik echt genieten van heerlijke pannenkoeken.”
Haarlemmerplein 31 en Bellamystraat 2-h, Amsterdam
www.thebreakfastclub.nl

Terras
“Het terras van Coffee Company aan de Scheldestraat. Vooral omdat hij bij mij om de hoek is, altijd zon (wanneer die schijnt) én een heerlijke straat waar ik uren lang mensen kan kijken die voorbij komen.”
Scheldestraat 37, Amsterdam
www.coffeecompany.nl

Store

8x hotspots van Lienke van Dear Good Morning
“Dat is dan toch echt Whole Food Markets in Los Angeles. Een supermarkt maar dan 10x zo groot als in Nederland. Duizend-en-een soorten groenten, salades, brood, noten, koekjes, kaas, drinken. Je kijkt je ogen uit. Je kunt er ook eten, zelf salades of gerechten samenstellen, lekker koffiedrinken en alles vinden wat je nodig hebt. Dat is voor mij echt een dagje uit.”
www.wholefoodsmarket.com

Sfeer

8x hotspots van Lienke van Dear Good Morning
Coffee & Coconut in Amsterdam. Daar kun je heerlijk ploffen in zitzakken, lekker frisse drankjes bestellen en de mensen zijn enorm aardig. Het interieur is heel Deens, dus ik voel me er extra thuis. De drie verdiepingen maken het gebouw heel dynamisch en ik vind het tof dat je er kan ontbijten, lunchen, dineren en in de avond nog een drankje kan doen.”
Ceintuurbaan 282-284, Amsterdam
www.ctamsterdam.nl

Beauty

8x hotspots van Lienke van Dear Good Morning
“Ik moet eerlijk bekennen dat ik weinig doe aan beauty en yoga. Ik zou wel wel meer moeten doen. Wel ga ik graag naar Sundays om lekker onder de zonnebank te gaan. Mijn Sundays zit aan de Beethovenstraat en het personeel is daar super relaxed. Ze helpen je altijd, adviseren je goed en ik kan altijd meteen doorlopen.”
www.sundays.nl

View

8x hotspots van Lienke van Dear Good Morning
“Ik ben van twee uitersten: stad en natuur. Twee uitzichten zijn mijn enorm bijgebleven. De eerste is het uitzicht vanaf het Rockefeller Centre in New York. Uitzicht over de stad, downtown NYC, de strakke gelijnde straten en de drukte van bovenaf bekijken. Ik krijg kippenvel van zo’n drukke en grote stad waar alles 24/7 beweegt. Aan de andere kant hou ik enorm van rust. Ik heb een vriend opgezocht in Turku, een plaatsje dicht bij Helsinki. Ongeveer een uurtje rijden vanaf Turku bevind je je in natuurgebieden met veel heuvels, groen en water. Hij nam me mee op een heuvel, waar je uitzicht had over water en heel veel groen. Niemand om je heen. De stilte. De schoonheid van de natuur. Love it!”

Cocktails

8x hotspots van Lienke van Dear Good Morning
“Ik moet eerlijk bekennen dat ik al heel lang geen cocktails meer heb gedronken, dus dat ik het lastig vindt dit te zeggen. In mijn studententijd zat ik elke woensdagavond in Pand48 te Groningen voor happy hour cocktails drinken. Helaas is die nu gesloten. Ik zou niet weten waar ik nu heen moet voor de beste cocktails. iemand tips?”

Diner

8x hotspots van Lienke van Dear Good Morning
“Op dit moment kies ik voor Loetje, omdat ik onwijs veel van biefstuk houd, en ze daar ook heerlijke appeltaart hebben. Ik weet nu al wat ik zou nemen: biefstuk xxl (zonder jus), salade, patat en als toetje de appeltaart inclusief slagroom. Ik vind Loetje aan de Amstel de leukste.”
www.loetje.com

Volg Lienke ook op Instagram!

Beeld: van Lienke zelf & websites van de hotspots, CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief