8x hotspots van Life Of Pie

8x hotspots van Life of Pie

De állerlekkerste én mooiste taarten van Nederland bestel je bij Life Of Pie in het centrum van Amsterdam. Lauren en Kim werken samen – op een geheime locatie – aan hun bedrijf dat custom made cakes produceert. Dagelijks bakken en versieren zij taarten, cupcakes en koekjes. Hun eigen favo adresjes delen ze vandaag met ons!

8x hotspots van Life Of Pie

De meiden hebben allebei een achtergrond in patisserie, food styling en fashion en maken nu de mooiste taart creaties voor iedereen die iets te vieren heeft. Ook Yolanthe, Chantal Janzen en Humberto Tan weten de twee al te vinden. Wil je zelf zo’n mooie taart (jaaaaa) bestellen? Check dan snel even de website en neem contact met Lauren en Kim op.

Ontbijt
“Onze favoriete breakfast hangouts zijn Bakers en Roasters (B&R Special for life!), Buffet van Odette aan de Prinsengracht en de pancakes van Bar Bukowski.
Oosterpark 10, Amsterdam
www.barbukowski.nl

Sapjes & Koffie
“Juice Brothers heeft erg lekkere sapjes en de Almond Acai Bowl is wel favoriet. De lekkerste koffie is by far de cappuccino van Balthazar Bakery in Londen (Covent Garden).”
4-6 Russell Street, Londen
www.balthazarlondon.com

Stad

8x hotspots van Life Of Pie
“Londen staat met stip op nummer een. Lauren heeft hier haar patisserie-opleiding gevolgd en om deze reden hebben we hier samen dan ook veel tijd doorgebracht. Een fantastische stad om te zijn! Op de wishlist voor 2016 staat een andere te gekke stad: Shanghai.”

View
MR PORTER VIEW
“Mr. Porter heeft wel een erg fijn uitzicht, als we dan toch eerlijk moeten zijn….”
Spuistraat 175, Amsterdam
www.wamsterdam.com/MR-Porter
Store

 8x hotspots van Life Of Pie“Laat ons los in een winkel met bakattributen en we zijn zo een paar uur zoet. Acne is ons favo merk, en Dover Street Market lopen we ook een blokje voor om. En natuurlijk de Zara.

Terras

8x hotspots van Life Of Pie“Morgan & Mees heeft een fijn terrasje, ook als het regent kun je hier fijn onder een warmtelamp wijntjes drinken.”
Tweede Hugo de Grootstraat 2, Amsterdam
www.morganandmees.com

Sfeer

8x hotspots van Life Of Pie
“Als je het echt wilt weten.. bij ons in de bakery. Het ruikt er naar taart, iedereen loopt in en uit en het is gewoon een fijn plekje om te zijn. s’ Avonds zijn we voor een drankje graag in Terpentijn, of gewoon lekker in de Wester.”

Diner
“Waar we het lekkerst eten? Bij Dynasty, Toscanini en de Japanner, Zuma in Londen, Miss Ko en Derriere in Parijs!”
49/51 Avenue George V, Parijs
www.miss-ko.com
Wil je meer moois van Life Of Pie zien? Het Instagramaccount doet je watertanden!
Edit: het nieuwe pick-up adres van Life of Pie AMS is Marnixstraat 196 HS. 
Beeld: Life Of Pie, websites van de hotspots, CityStyleGuide

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief