8x hotspots van Marjet Wullink van Bureau Bold

Marjet Wullink van Bureau Bold

Marjet Wullink van Bureau Bold helpt website eigenaren met hun SEO. Dit doet ze door SEO cursussen te geven en door pakketten aan te bieden waarbij ze jou helpt met de SEO van je website. Ook behoort Marjet tot de top teachers van  het Amerikaanse online platform Skillshare.

Haar missie: “Empower women with digital knowledge”. Als trainer en SEO specialist probeert zij digitale kennis vooral simpel te houden. “Mensen hebben de neiging om dingen ingewikkeld te maken en bedrijven laten mensen vaak geloven dat dingen ingewikkeld zijn. Bureau Bold denkt het tegenovergestelde. Ik geloof dat dingen zelf doen je meer brengt dan je beseft. En dat je het zelf kúnt. Sterker nog, het is veel leuker op die manier. En het maakt je slimmer.” SEO expert Marjet Wullink van Bureau Bold deelt haar favoriete plekken in Amsterdam en Bologna! 

Bologna roze huizen Marjet Wullinkg van bureau Bold

“Bologna is een van mijn favoriete steden: met heerlijk ijs en fijne koffiebars. Als het regent loop je onder de arcades, ook als het zomers te heet is om in de zon te lopen. En – heel mooi – er is een ondergrondse rivier die je soms ergens tussen de huizen door ziet verschijnen.” Op de  travel wishlist van Marjet staat nog een keer naar Milaan en Turijn. “Milaan omdat een bliksembezoek tien jaar geleden niet genoeg is en Turijn omdat ik hier goede verhalen over hoor. Wie weet verhuizen we nog een keer naar Italië, dan moet je toch weten in welke stad je graag wilt wonen.”

Marjet Wullink van Bureau Bold

Ontbijt

“Doen we eigenlijk altijd in Amsterdam bij Il Momento in de Jordaan. Heerlijke koffie en eigen gebakken knapperend verse croissantjes. Als er een klein zonnetje is kun je al heerlijk buiten zitten.”
Singel 180, Amsterdam
www.caffeilmomento.nl

Sfeer

https://www.instagram.com/p/BkZpMUgnz3g/?hl=nl&taken-by=tokiho.amsterdam

“Voor de beste sfeer blijf ik lekker bij mij in de buurt in de Jordaan. Een kop koffie bij Toki, een lekker broodje op de Noordermarkt en om de hoek bij de Organic supermarket haal ik de lekkerste, gezonde koeken van Amsterdam.”
Binnen Dommersstraat 15, Amsterdam
www.tokiho.amsterdam

Terras

https://www.instagram.com/p/BkFdyOynbG3/?taken-by=blauwetheehuis

“Ik zit het meest op het terras van het Blauwe Theehuis. Waar ik de hond uitlaat en dan een soepje of broodje eet. Heerlijk relaxt en ik heb altijd het gevoel dat daar het leven even stilstaat.”
Vondelpark 5, Amsterdam
www.facebook.com/blauwetheehuis

Winkel

“Ik ben totaal verwend met mijn Italiaanse schoonouders die een kledingwinkel hebben in een dorpje dichtbij Bologna, genaamd Pieve di Cento. Hun kledingwinkel ‘Zoraido’ heeft geweldige merken als Bellerose, Petit Bateau, Paul Smith en Forte Forte. De naam van de winkel (Zoraido) is de naam van opa die de winkel heeft opgericht.”
via Garibaldi 8, Bologna
www.zoraido.com

Beauty

“Als het even kan dan zorg ik ervoor dat mijn nagels fijn gelakt zijn door een professional. Ik vind Beauty by Megan heel fijn. Je kunt er online boeken, er is lekker veel licht tijdens de manicure en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.”
Overtoom 250, Amsterdam
www.beauty-by-megan.com

View

https://www.instagram.com/p/Bk4dbiVnGcG/?hl=nl&tagged=cinqueterre

“Het uitzicht vanaf de boot op een van de dorpjes van Cinque Terre is toch wel een uitzicht waar ik heel gelukkig van word. Heerlijk al die verschillende mooie zomerse gekleurde huisjes.”

Cocktails

✨ Friyay ✨ . . . #cloverclub #cocktail #Amsterdam #friday

A post shared by Morgan & Mees (@morganandmees) on

“Cocktails drink ik het liefst in een hippe hotelbar zoals die van Morgan & Mees of W Amsterdam.”
Tweede Hugo de Grootstraat 2-6, Amsterdam
www.morganandmees.com

Diner

https://www.instagram.com/p/BUH3WlHlsLM/?taken-by=restaurantlucca

“Dineren doe ik graag bij Lucca op het terras aan de Palmdwarsstraat. Heerlijke antipasti, lekker in de zon als het mooi weer is en genieten van een goed wijntje.”
Palmdwarsstraat 13, Amsterdam
www.restaurantlucca.nl

Volg Marjet Wullink van Bureau Bold ook op Instagram!

Beeld: Marjet Wullink van Bureau Bold

Let’s get social!

Volg jij CityStyleGuide al op Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply