8x hotspots van Marlieke van Cotton & Cream

8x hotspots van Marlieke van Cotton & Cream
Marlieke van Cotton & Cream weet alles van dingen die het leven leuker maken: fashion en food. Op CottonandCream.nl vind je dan ook de lekkerste gezonde recepten, outfit inspiratie en shop-tips en reisverhalen. Tijd om Marlieke naar haar 8 favoriete hotspots te vragen!

De favo stad van Marlieke is en blijft Amsterdam, waar ze al 5 jaar heel gelukkig woont. “Er heerst gewoon zo’n heerlijke, energieke en inspirerende vibe! Maar ik vind Rotterdam ook heel leuk, qua winkels, architectuur en eetplekken vind ik dit echt een vooruitstrevende stad. In het buitenland zonder twijfel Tokyo en New York. Op de wishlist voor 2016 staat Kaapstad. Een jaar geleden heb ik door Tanzania gereisd, maar het zuiden van Afrika, waaronder Kaapstad, heb ik nog niet gezien. Erg benieuwd naar!”

8x hotspots van Marlieke van Cotton & Cream

Koffie en sapjes

8x hotspots van Marlieke van Cotton & Cream
“Meestal drink ik koffie bij Hoxton, niet perse vanwege de koffie, maar omdat ik dit een fijne plek vind om zowel zakelijk als privé af te spreken.”
Herengracht 255, Amsterdam
www.thehoxton.com/holland/amsterdam

Beauty

8x hotspots van Marlieke van Cotton & Cream
“Ik ga naar Soap voor een gezichtsbehandeling, maar Knap! institute is ook perfect wanneer je lijf net een extra (en strakkere) boost nodig heeft.”
Parnassusweg 9, Amsterdam
www.knapinstitute.nl

Store
“Wat ik een te gekke winkel vind maar helaas niet in Nederland zit, is Uterque. Beetje ZARA-stijl maar dan exclusiever en aparter.”
www.uterque.com

Terras

8x hotspots van Marlieke van Cotton & Cream
“Bij Brandstof zit ik nog steeds heerlijk, en daar kom ik altijd gezellige mensen tegen.”
Marnixstraat 341, Amsterdam
www.bar-brandstof.nl

Sfeer

8x hotspots van Marlieke van Cotton & Cream
“De Reguliersdwarsstraat is op vrijdagavond favoriet. Lion Noir, Bar Paul, Congo en de Nyx.”
Reguliersdwarsstraat 28, Amsterdam
www.lionnoir.nl

View

8x hotspots van Marlieke van Cotton & Cream
“Mr. Porter! Het uitzicht over de Dam, het centrum van Amsterdam, vind ik heerlijk.”
Spuistraat 175, Amsterdam
www.mrportersteakhouse.com

Cocktails

Cocktails
“De lekkerste cocktails drink ik bij Tunes in het Conservatorium-hotel. Maar ook in Suzy Wong heb je heerlijke cocktails en hier hangt zo’n lekker urban-sfeertje. Ook Vesper Bar kan er wat van!”
Van Baerlestraat 27, Amsterdam
www.conservatoriumhotel.com

Diner

SushiSamba Amsterdam prijzen en menu
“Voor mijn website eet ik bij veel verschillende restaurants, omdat ik steeds wil ontdekken. Maar de creaties van de mannen achter Guts & Glory, Daalder en Restaurant Breda is helemaal mijn ding. Culinair, niet te veel poespas en extreem lekker.”
Singel 210, Amsterdam
www.breda-amsterdam.com

Volg Marlieke ook op Instagram!

Beeld: van Marlieke zelf en websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief