8x hotspots van Marlieke van Zascha Hair

Marlieke van Zascha Hair clip in extensions

De 34-jarige Marlieke heeft haar eigen merk clip in extensions ontwikkeld van 100% human hair: Zascha Hair. Met de extensions kan ze doen wat ze het liefste doet: mensen blij maken met mooi lang en vol haar. Ze verkoopt haar prachtige extensions online en via salons. Zascha Hair clip ins zijn makkelijk zelf in en uit te doen, ideaal voor een feestje of avondje uit! 

“Ik woon in het mooie Arnhem, waar dan ook veel van mijn favoriete hotspots zich bevinden. Het Modekwartier is heerlijk om te shoppen. In deze creatieve wijk net naast de binnenstad vind je de allerleukste winkeltjes en ateliers van upcoming en gevestigde designers.”

Zascha Hair clip in extensions van Marlieke

De leukste spots in Arnhem – Marlieke van Zascha Hair

Gezien de lievelingsstad van Marlieke van Zascha Hair toch echt haar eigen Arnhem is, tipt ze de leukste spots in deze gezellige stad. “Ik woon op een paar minuutjes lopen van het centrum en dat is echt heerlijk! Ik heb hiervoor even in Amsterdam gewoond en heb daar een geweldige tijd gehad. Maar als je een kleine krijgt is het toch ook wel weer heel fijn om dicht bij je ouders (/oppas haha) te wonen!”

Ontbijt

eten bij Anne en Max Marlieke van Zascha Hair
Anne en Max in Arnhem. Mijn favoriet is het ontbijt voor twee, je krijgt dan een grote houten plank met allerlei lekkers! Ook perfect om te flexwerken trouwens.”
Bakkerstraat 50, Arnhem
www.annemax.nl

Koffie en sapjes

Koffie bij Bar Botanique
“Bij Brew2cup (in Arnhem) hebben ze een onverwacht grote kelder met te leuke meubels (die je ook weer kan kopen) en de allerbeste koffie!”
Kortestraat 28, Arnhem
www.brew2cup.nl

Sfeer

Ibiza strandje hotspot Marlieke van Zascha Hair
“El Chiringuito aan Cala Gracioneta op Ibiza. Een superknus en fijn strandje. Eerst lekker zwemmen en luieren, dan aan de sangria (de variant met bubbels please!) en paella.”
Playa Es Cavallet, Ibiza
www.elchiringuitoibiza.com

Beauty

Zascha Hair extensions model
“Mijn favoriete beautyhotspot is Waxx kappers: heerlijk ontspannen sfeer en de beste kappers.”
Koningstraat 48, Arnhem
www.waxx.nl

Wish list

Marrakech binnenplaats hotspot van Zascha Hair
Marrakech! Lijkt me geweldig om me onder te dompelen in de 1001 nacht sfeer daar. In maart staat een tripje op de planning!”

Cocktails


“In Antwerpen bij Brasserie Appelmans. Daar kan je ook heerlijk eten, en het daarna dus nog heel laat maken met yummy cocktails.”
Papenstraatje 1, Antwerpen
www.brasserieappelmans.be

View

Arnhem Uiterwaardenpark Meinderswijk
“Het Uiterwaardenpark Meinderswijk is vijf minutren hardlopen van ons huis, je staat dan ineens in de natuur tussen de buffels en paarden. Een heerlijk contrast met de stad! Qua terras tip ik 
Sint Jan in Arnhem: erg gezellig, no-nonsense eetcafé met vriendelijke bediening waar je ook heerlijk buiten kan zitten. Bonus: ze zijn altijd zo lief voor kinderen, nu ik mama ben ook wel heel fijn! In de zomer zitten we graag aan het stadsstrandje bij Roses Lounge in Arnhem aan de Rijn.”

Diner

Hamburger bij hotspots Marlieke Zascha Hair
“ZafVino is één van onze favorieten in Arnhem. Een Italiaanse wijnbar met lekker eten waar je zomaar met andere mensen aan een tafel terecht kan komen voor onverwacht leuke ontmoetingen en gesprekken. Voor de allerbeste hamburgers schuiven we graag aan bij Iveau Burgers & Wijnbar in Arnhem.”
Kleine Oord 78, Arnhem
www.burgersenwijn.nl

Volg Marlieke van Zascha Hair ook op Instagram!

Beeld Marlieke van Zascha Hair: Bubbly Brands Fotografie (hoofdfoto Marlieke), Pixabay (Ibiza & Arnhem), Photo by Kees Kortmulder on Unsplash (Marrakech), CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief