8x hotspots van Mireille Kuijpers van MaisonPR

Mireille Kuijpers van MaisonPR

Mireille Kuijpers werkt als PR Manager bij het leuke MaisonPR en weet de allerbeste plekjes te vinden. Zo weet ze in haar favoriete steden Kopenhagen, New York en Valencia maar al te goed waar hét gebeurt. Tijd voor een interview met Mireille!

“Kopenhagen is niet alleen favoriet omdat mijn zus er woont met vriend en mijn nichtje, maar ook omdat het een heerlijke stad is qua mode, design, schoon- en puurheid. Heerlijk om rond te fietsen of te lopen om inspiratie op te doen en op zondag is de Sunday Brunch een aanrader bij een leuke koffie- of lunchtent zoals mad&kaffe. New York is ook fantastisch! Vooral wanneer je verblijft in een appartement, met een Starbucks in je hand op weg naar de metro voel je je one of the locals. De stad leeft en er hangt ontzettend veel sfeer, daarnaast is er net als in Amsterdam altijd wel iets te doen!”
“Ook Valencia is een heerlijke stad waar ik meteen verliefd op was. Het slenteren door de stad, fietsen door de drooggelegde rivierbedding, een concert bij Ciudad de las Artes y Ciencias, paella eten op het strand, film kijken in de buiten bios op de boulevard op gewoon een tapas e vino tour. En ik vind de combinatie van stad en strand bij Valencia echt top!” Benieuwd naar de 8 favoriete hotspots van Mireille Kuijpers van MaisonPR? Ze zet ze speciaal voor Citystyleguide.nl op een rijtje!

Ontbijt

“Heel simpel maar superleuk: Broodje Daan in Amsterdam West. Deze broodjeszaak zit bij ons om de hoek en op zaterdag is het daar altijd volle bak en gezellig. Het personeel is superaardig, Daan komt zelf altijd even kletsen en de echte Amsterdammers komen hier ook voor een heerlijk ontbijt.”
Jan van Galenstraat 219, Amsterdam
www.broodjedaan.nl

Koffie

Teds op de Bosboom Toussaintstraat in Amsterdam
“Nog redelijk nieuw in Amsterdam is Teds op de Bosboom Toussaintstraat in Amsterdam. Een beetje een verborgen hotspot omdat je eigenlijk midden in een woonwijk zit en niet aan een drukke straat. Het kleine terras aan de voorzijde ligt in de ochtend heerlijk in de zon. Perfect voor een koffietje met vrienden!”
Bosboom Toussaintstraat 60, Amsterdam
www.facebook.com/Teds.alldaybrunch

Beauty

“De Jo Malone London Boutique (Amsterdam, Den Haag & Maastricht) is voor mij dé beauty hotspot! Echt een verwenmoment. De fragrances kunnen allemaal gecombineerd worden, zodat je een persoonlijke geurstatement kunt maken. En geloof mij, je kunt geen keuze maken, ze zijn allemaal heerlijk! Daarnaast zijn de Bath & Body producten en de home collectie ideaal om cadeau te doen. De producten worden altijd verpakt in crème-zwarte boxen, mooi met de hand gestrikt. Echt een cadeautje om te geven of te ontvangen. Voor een gezichtsbehandeling is Zotos Beauty in Amsterdam mijn favoriete plek. Eigenaressen Eva en Sandra werken met Decléor, Carita & Valmont – heerlijke merken! Tijdens een gezichtsbehandeling moet ik van Eva ook echt altijd ontspannen en alles loslaten.”
Kerkstraat 131, Amsterdam
www.zotosbeauty.nl
www.jomalone.com

Terras

“Het terras Riviera Lounge, onderdeel van Badhotel Bruin op Vlieland – ook wel Vliebiza genoemd! Niet alleen dit boetiek hotel is heerlijk, het terras aan de Dorpsstraat straalt het gevoel uit alsof je aan het strand zit. Heerlijke relax stoelen met kussen en voetenbankjes, om te loungen met een koud glas rosé. Er heerst een luxe en relaxte sfeer op het terras.”
Dorpsstraat 88, Vlieland
www.badhotelbruin.nl/riviera-lounge

Sfeer

Hugo’s Bar & Kitchen in Amsterdam West
“Hugo’s Bar & Kitchen in Amsterdam West! Het Hugo de Grootplein is sowieso ontzettend gezellig met alle horeca die er nu zit. Florian Stallinga, mede- eigenaar van Hugo’s, is een vriend van mijn vriend en het is daar altijd gezellig. Cocktails drinken, voetbal kijken, een surprise of NYE party, ik heb al veel leuke momenten bij Hugo’s gehad!”
Hugo de Grootplein 10, Amsterdam
www.barhugo.nl

View

Horse Back safari private park Kwa Madwala
“Na een Horse Back safari door het private park Kwa Madwala (tussen de wilde dieren, zonder paardrijdervaring best spannend kan ik je vertellen!), heb je bij het Manyatta Rock Camp een prachtig uitzicht over het park. Een bezoek aan het toilet is ook zeker een aanrader, aangezien één wand een glaswand is en je ook uitkijkt over het park. Wie weet spot je wel een giraffe of olifant!”
Madwala Private Game Reserve
www.kwamadwala.net/manyatta-rock-camp

Cocktail

Lion Noir in Amsterdam
“Bij Lion Noir in Amsterdam! De binnentuin nu in de zomer is ook echt heerlijk, vooral met mijn favoriete cocktail Villa Massa Tonica.”
Reguliersdwarsstraat 28, Amsterdam
www.lionnoir.nl

Diner

“Ik eet het lekkerst bij 5&33, het restaurant in art’otel Amsterdam. Leuk hieraan is dat je eerst aan de bar – vorig jaar benoemd tot Beste Hotelbar – een aperitivo kan drinken. Op vrijdag is dit bijvoorbeeld Thank Gin It’s Friday, waarbij je verschillende Nederlandse gins kunt proeven. Vervolgens eet je typisch Italiaans volgens het sharing concept, allemaal kleinere gerechten die op tafel komen op gezellig samen te proeven. Mijn favoriet is de truffel pasta, echt een aanrader!”
Martelaarsgracht 5, Amsterdam
www.5and33.nl

Beeld: van Mireille zelf en websites van de hotspots 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief