8x hotspots van modellencoach Paultje Column

8x hotspots van modellencoach Paultje Column

Hij loopt beter op hakken dan menig vrouw, weet precies wat je wel en niet moet eten voor een strak modellenlichaam én is ook nog eens heel leuk. Paultje Column is modellencoach en blogger en weet álles over de modellenwereld.

De Jay Alexander van de Lage Landen is creative director, trainer en blogger bij Model Workout en werd onlangs gevolgd door AT5 waar hij waar hij modellen met hun loopje begeleidde naar Fashion Week. Waar je nou gezond kunt eten en sporten om dat modellenlichaam te krijgen én vooral ook te genieten? Dat verklapt Paultje vandaag!

8x hotspots van modellencoach Paultje Column

Voor de beste sfeer gaat de modellencoach naar de Koninklijke serres van Laken in Brussel. “Ik ben een hopeloze romanticus en ik denk dat ik daar eeuwig kan blijven zitten. Ik vind het daar zo mooi en zo vredig, alsof ik in een sprookje terecht ben gekomen. Helaas zijn de serres maar een korte periode van het jaar open en moet ik de bejaarden daar aan de kant duwen voor de mooiste selfies, maar dan is de sfeer pas echt top!” Wijn drinken doet hij het liefst in France. “Het summum van wijn drinken voor mij is nogal altijd op Chateau Cheval Blanc. Hoogste tijd dat ik weer eens een grande tour de Champagne ga doen in Frankrijk!” 

Maar eerst staat Edinburgh op de travel list. “Eind mei ga ik met vrienden op de motor door Schotland en dan moet ik gewoon naar Edinburgh. Ben benieuwd of ik spoken ga zie in Edinburgh Castle! Schotland heeft iets magisch voor mij en daarom kijk ik er naar uit. De motor moet het lekker mannelijk houden natuurlijk.”

8x hotspots van modellencoach Paultje Column
Ontbijt

8x hotspots van modellencoach Paultje Column
“Als ik de deur uitga voor ontbijt dan het liefst bij Mook pancakes in Amsterdam. Ik zal eerlijk bekennen dat ik zelf geen pannenkoeken kan bakken. De pannenkoeken van Mook zijn heavy voor een lichte eter als ik maar niettemin té lekker! Als je gaat: mijn favo is The nutty by nature met geitenkaas. Ik heb er gelijk weer zin in!”
De Clercqstraat 34, Amsterdam
www.facebook.com/mookpancakes

Koffie en sapjes

8x hotspots van modellencoach Paultje Column
“Sapjes en smoothies drink ik standaard bij Dr. Blend in Amsterdam. Koffie drinken doe je in Italië natuurlijk, bij Albergo Vittoria (Grand Hotel) in Sorrento. Daar zit ik met mijn ma sjiek te doen. Je dient dan wel in het hotel te logeren als je daar koffie wilt drinken overigens. Oh, en de allerlekkerste koffie drink je bij mijn zus en Italiaanse zwager, hij heeft zijn eigen koffiemerk. Ik zal vragen of jullie in Landsmeer op de koffie mogen komen.”
Piazza Tasso, Sorrento, Italië
www.exvitt.it

Winkel

8x hotspots van modellencoach Paultje Column
“The Wunderkammer in Amsterdam. Het is een shop for a week en het liefst woon ik die week dan in The Wunderkammer. Het is precies zoals ik mijn hele huis zou willen inrichten. Ze hebben altijd de mooiste planten en de duurste for that matters…”
Elke zes maanden op een andere locatie in Amsterdam
www.thewunderkammer.eu

Terras

8x hotspots van modellencoach Paultje Column
“Het fijnste terras is voor mij een knus terras. Binnenplaatsjes in de zon met plantjes en klimop. In Amsterdam is mijn vaste plek Puccini in de Staalstraat. Als ze me zien aankomen lopen, zetten ze de koffie en een broodje Pollo al voor me klaar. Heerlijk toeristen kijken en Amsterdammers gefrustreerd uit het gemeentehuis zien komen terwijl ik met mijn bakkie chill!”
Staalstraat 21, Amsterdam
www.puccini.nl

Beauty

8x hotspots van modellencoach Paultje Column
“Mijn favoriete beauty hotspot is mijn eigen gym Trainmore! De plek waar ik werk en trainingen geef, maar ook de plek waar ik zelf graag train. Het is een gym waar mensen hard trainen voor hun eigen doelen en het publiek is redelijk jong. Ik hou van jonge mensen om mij heen omdat de energie dan lekker hoog is. Trainmore heeft door het land een paar vestigingen, veelal in mooie oude panden maar mij vind je alleen aan de Singel in Amsterdam. Hangend in een rek of hard trainend aan nog mooiere billen!”
Singel 250, Amsterdam
www.trainmore.nl

Stad

8x hotspots van modellencoach Paultje Column
“Mijn tweede thuis is Lissabon. Ik heb al een paar keer op het punt gestaan om er te blijven, maar besloot toch eerst maar carrière te maken. Ik hou van de sfeer, de gebouwen, de mensen die ik daar ken. Volgens mij moeder idealiseer ik Lissabon maar ik zie mezelf er al wonen in een appartement naast het Oceanário. Maar dan ga ik vast weer heimwee krijgen naar Amsterdam!”

View

8x hotspots van modellencoach Paultje Column
“Oh in Lissabon moet je gewoon naar Castelo de Sao Jorge. Ik vind niets fijner om daar met een bakkie te zitten en over de stad uit te kijken. Het herbergt ook zo enorm veel geschiedenis. De vraag is natuurlijk ook wat iemand verstaat onder beste uitzicht, want voor mij is dat uitkijken op de zee. Dat doe ik het liefst bij mijn ouders aan de Amalfi kust, in Sorrento of Positano. Over mijn eigen benen heen kijken richting de zee is mijn inziens the BEST VIEW EVER. (Het is nu niet de bedoeling dat iedereen dan achter mij komt staan om over mijn benen heen te kijken).”

Diner

8x hotspots van modellencoach Paultje Column
“Jeetje echt te veel om op te noemen. Ik eet vaak bij toko’s maar ik moet zeggen dat ik bij Café Rotterdam in – jawel – Rotterdam echt zo heerlijk heb gegeten. De wijnkeuze bij elk gerecht heb ik overgelaten aan de chef en dat complimenteerde perfect. Je eet er op culinair niveau voor een betaalbare prijs. In Amsterdam zit ik vaak bij een Surinaamse toko hoor haha, Warung Swietie of Spang Makandran.”
Wilhelminakade 699, Rotterdam
www.caferotterdam.nl

Volg Paultje ook op Instagram!

Beeld: van Paultje zelf en Remco Sijtzema en websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief