8x hotspots van Nathalie Krom van 2605 Marketing

Nathalie Krom van 2605 Marketing

De 44-jarige Nathalie Krom woont met haar man en twee kinderen in IJsselstein. Met haar bureau 2605 Marketing werkt ze voor inspirerende klanten aan toffe marketing- en communicatieprojecten.

“Mijn favoriete stad in Nederland is toch ook wel echt het stadje waarin wij wonen: IJsselstein. Aan de IJssel met een schattig stadscentrum vol leuke winkels en leuke restaurantjes.” Op de wishlist voor 2018 stonden Marrakech en Parijs en die heeft ze dit jaar al bezocht!

Nathalie Krom van 2605 Marketing

Ontbijt

“Bij Marcus in IJsselstein. In combinatie met een heerlijke koffie of verse muntthee toch wel veruit mijn favoriet!”
www.wijmarcus.com/marcus-ijsselstein

Winkel

https://www.instagram.com/p/BnBQXkjg_rC/?taken-by=tweezussenijsselstein

“Ik winkel graag in IJsselstein. Qua kleding zijn dit Toon en Twee Zussen, en voor woonaccessoires kom ik graag bij Tof. Voor originele kindercadeautje ga ik graag naar Snuisterije.”
Benschopperstraat 36, IJsselstein
Facebook

Terras

Terras Nathalie Krom

“Bar brasserie Joris is toch wel favoriet. De borrelplek bij uitstek op vrijdagavond.”
Weidstraat 2, IJsselstein
www.barbrasseriejoris.nl

Beauty

“Mijn favoriete beautyhotspot is SpaSereen; heerlijk aan de Maarseveenseplassen.”
Westbroekse Binnenweg 2a, Tienhoven (Maarssen)
www.spasereen.nl

Sfeer

“Ik vind het altijd heerlijk aan het strand. Ik kom dan ook graag bij Zuiderbad of de Branding, beiden in Noordwijk.”
Kon. Astrid Boulevard 104, Noordwijk
www.zuiderbad.nl

Wijn

“Een heerlijke wijn kan ik goed waarderen. Hiervoor kom ik graag bij Heeren van de Wijn. Naast dat je heerlijke wijnen met goed advies kunt kopen, kun je er ook fijn een wijntje drinken onder het genot van een kaasplank!”
Vingerhoekhof 19L, IJsselstein
www.heerenvandewijn.nl

Uitzicht

Nathalie Krom gezin Parijs Eiffeltoren

“De Eiffeltoren. Afgelopen zomer de het hele gezin bezocht, en het uitzicht daar is toch wel fantastisch. Genieten. We hebben daar ook een fietsttour gemaakt via Parisbybike. Onwijs leuk om te doen!”
www.parisbybike.eu

Diner

“Het lekkerst eet ik bij Blauw in Amsterdam. Heerlijk Indisch eten, leuke sfeer. Echt genieten.”
Amstelveenseweg 158-160, Amsterdam
www.restaurantblauw.nl

Volg Nathalie ook op Instagram! 

Beeld: eigen beeld Nathalie

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply