8x hotspots van Romina Devuyst van Hélène V.

Romina Devuyst van Hélène V

Romina Devuyst is marketing coördinator bij Hélène V. en woont en werkt in België. Ze weet dan ook de allerleukste en nieuwste hotspots in Antwerpen, Brussel en Mechelen te vinden. Ga jij binnenkort op stedentrip naar Antwerpen? Dan kom je met haar tips een heel eind! 

“Er zijn nog zoveel steden te ontdekken, maar dit jaar ga ik naar Bangkok. Samen met twee vriendinnen trek ik in november naar Thailand en dan is Bangkok onze laatste stop. Ik vrees dat de drukte niet mijn ding zal zijn maar ik ben wel benieuwd om het te zien. Een stad die ik ook ooit nog graag is wil ontdekken is Buenos Aires … some day?!” 

Romina Devuyst van Hélène V

De beste sfeer ervaart Romina Devuyst van Hélène V overal, zolang haar vriendinnen er maar bij zijn: “Een hotspot die zich steeds verplaatst en je enkel op uitnodiging terug vindt, haha.” Romina is graag in de stad, maar is opgegroeid op het platteland. “Ik kan ook heel erg van de rust en de natuur genieten. Het beste uitzicht dit jaar was voor mij dan ook in de bergen op skivakantie.  Zon, blauwe lucht en witte bergtoppen. Gewoon genieten.” 

8x hotspots van Romina Devuyst van Hélène V.
Ontbijt 

Romina Devuyst van Hélène V
“Ik ga super graag ontbijten en brunchen, waardoor het moeilijk wordt om slechts één adres te noemen. 
Charlie’s, Barnini, Kloonies, Tinsel, Texas Coffee… Antwerpen is echt wel de place to be om met een goede kop koffie en een super ontbijt wakker te worden!”
Volkstraat 66, Antwerpen
www.charliesantwerpen.be

Store

Romina Devuyst van Hélène V
“Ik vind het erg fijn om kleine boetiekjes in een stad te ontdekken maar betrap er mezelf op dat wanneer ik ga winkelen, ik als eerste stop & Other Stories binnenwandel. 
Kleding, schoenen, leuke sieraden … ik ben een snelle shopper maar hier kan ik echt wel even rondhangen. Te veel moois om te zien. Verder ga ik ook altijd wel even naar de Sienna stores in Antwerpen. Een leuke mix van bekende en minder bekende merken.”
Lombardenvest 56, Kammenstraat 89 en Everdijstraat 41, Antwerpen
www.siennagoodies.com

Terras

Romina Devuyst van Helene V
De fijnste terrasjes in Antwerpen op een zonnige dag zijn voor mij terug te vinden aan de Marnixplaats op Het Zuid en dan vooral Café Baron.
Goede muziek en een gezellige sfeer. Een authentiek no-nonse café, ideaal om met vrienden wat te drinken en waar je ook altijd wel nieuwe mensen leert kennen.”
Marnixplaats 5, Antwerpen
www.cafebaron.be

City

Romina Devuyst van Hélène V
“In België is Antwerpen mijn favoriete stad. De sfeer, resto’s, bars, winkels, … elke week zijn er wel nieuwe plekjes te ontdekken. 
Parijs is mijn lievelingsstad in Europa. De grandeur, monumenten, kleine straatjes en gebouwen, Paris is always a good idea.
Buiten Europa heb ik al verschillende steden gezien en ondanks dat ik graag nog eens terug wil naar New York heeft San Francisco me veel meer gecharmeerd. Het had voor mij een erg Europese vibe en veel meer gezelligheid.” 

Beauty

Romina Devuyst van Hélène V
“Happy Skin Kafé. Een nieuwe – en vernieuwende – conceptstore waar beleving centraal staat. Het interieur is erg uitnodigend, speels en origineel. Je kunt er terecht voor je favoriete beautybehandelingen, make-upworkshops, manicure en nog veel meer. 
Je ontdekt er skincare merken als Environ en jane iredale op een zeer toegankelijke manier met een kopje koffie of tijdens gezonde lunch.”
Zoniënwoudlaan 1,  Alsemberg
www.happyskinkafe.com

View  

Romina Devuyst van Helene V
“Als tiener woonde mijn zus in een loft in Antwerpen. Ik raak het zicht over de stad ’s avonds nooit beu. Leukste plek voor mij om hiervan te genieten is bovenop het MAS.”

Hanzestedenplaats 1, Antwerpen
www.mas.be

Cocktails

Romina Devuyst van Hélène V
“Zelf geniet ik veel meer van een goed glas rode wijn dan van een cocktail. In Mechelen heb je Unwined, een super gezellige wijn- en tapasbar pal in het centrum aan de Sint-Romboutstoren.”
Steenweg 22, Mechelen
www.unwined.be

Diner

Romina Devuyst van Hélène V
“Het lekkerste dat ik gegeten heb was in Sea Grill in Brussel van chef Yves Mattagne. Maar helaas laat mijn budget dat niet elke week toe. Verder kun je mij altijd een plezier doen met sushi van bij Zaowang!”
Wolvengracht 47, Brussel
www.seagrill.be

Beeld: Romina Devuyst van Hélène V en websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief