8x hotspots van Romy Eleonore van Romy’s Choice

Romy Eleonore van Romy's Choice

De 34-jarige Romy Eleonore van Romy’s Choice is getrouwd met Roy Koster – die je kunt kennen als Notyourtypicaldentist – en ze zijn trotse ouders van drie prachtige kinderen. Op haar blog Romy’s Choice laat ze Nederland zien dat je naast het mooie moederschap ook gewoon een persoon bent die het verdient om tijd voor zichzelf vrij te maken. Daar hoort reizen (met of zonder kids) en hotspots bezoeken natuurlijk ook bij!

“Naast mijn blog ben ik ook actief op Instagram @RomyEleonore waar ik met veel plezier leuke fashionitems deel en ik ben een trotse gastblogger bij GOOISCH als lifestyle. Kortom: ik ben gewoon lekker mezelf. Een pittige dame die goed in het leven staat en graag (haar ervaringen) deelt.” Je herkent Romy Eleonore van Romy’s Choice aan haar weelderige krullen, volle lippen en een paar killer heels die ze héél af en toe inruilt in voor een paar comforabele stappers.

Romy Eleonore van Romy's Choice

Haar lievelingsstad? “Het klinkt lekker cliché maar Amsterdam is mijn favoriete stad. De mentaliteit van de Amsterdammers spreekt mij erg aan. Niemand maakt zich druk om mensen op straat. Leven en laten leven. Iedereen gunt elkaar wat en als er iets is dan hoor je het direct.” 

8x hotspots van Romy Eleonore van Romy’s Choice
Ontbijt

Romy Eleonore van Romy's Choice
“Blushing aan de Paulus Potterstraat. Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel. En je bent altijd verzekerd van mooie verse en gezonde producten.”

Paulus Potterstraat 30A, Amsterdam
www.enjoyblushing.com

Koffie en sapjes

Romy Eleonore van Romy's Choice
“De leukste koffiebar is de ‘coffee department’ bij Stijldepartment in Amsterdam. Onder het genot van een verdraaid lekker kopje koffie, gemaakt door de barista, kun je op je gemak rondkijken in de winkel. Deze hippe winkel staat vol met musthaves op het gebied van mode, accessoires en interieur.”
Pampuslaan 23-25, Amsterdam
www.stijldepartment.nl

Terras

Romy Eleonore van Romy's Choice
“Mocht je een keer richting Lelystad gaan – denk bijvoorbeeld aan Batavia Fashion Outlet – dan moet je echt naar Restaurant NEXT (Lelystad). De sfeer is zeer gemoedelijk en voor kinderen is het een waar feestje!
Ga je lekker met z’n tweeën weg, ga dan naar THE BUTCHER Social Club Amsterdam.”
Overhoeksplein 1, Amsterdam
www.the-butcher.com

Winkel

Romy Eleonore van Romy's Choice
“Ik heb twee favorieten. Bij Gimmicks Fashion aan de PC in Amsterdam is de service uitstekend en ze verkopen prachtige merken van KMO Paris sieraden tot aan Elisabetta Franchi. Op nummer twee staat VLVT aan de Cornelis Schuystraat deze prachtige modewinkel is zeer divers. Ze hebben mooie gewaagde merken zoals Godert.me en Balmain.”
Cornelis Schuytstraat 22-24, Amsterdam
www.shop.vlvt.nl

Sfeer

Romy Eleonore van Romy's Choice
“Een keer in de maand ga ik naar Social Sunday. Dit word georganiseerd in het W Hotel in Amsterdam van 17:00 – 23:00. Super relaxte sfeer en leuke mensen!”
Spuistraat 175, Amsterdam
www.wamsterdam.nl

Beauty

Romy Eleonore van Romy's Choice
“Mijn favoriete spa moment is bij NANNIC Nederland. Je wordt hier heerlijk in de watten gelegd. Ik stap altijd weer helemaal relaxt de deur uit.”
Saerdam 163, Lelystad
www.nannic.nl

Wishlist

Romy Eleonore van Romy's Choice“Niet geheel orignieel maar ik wil nog steeds naar New York. Wie wil er niet naartoe?! Een bezoekje brengen aan Times Square en lekker struinen over de Fifth Avenue. Misschien een goed idee om daar samen met mijn man mijn 35ste verjaardag in maart nog eens dunnetjes over te doen.” 

Diner

Romy Eleonore van Romy's Choice
“Wij eten vrij vaak buiten de deur en overal eten wij goed! Van mij mag het allemaal lekker over de top. The Duchess, Restaurant Moon en 5&33, Restaurant Basiliek (Harderwijk) en Restaurant Quarz (Muiderberg) bijvoorbeeld. Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een avondvullend diner, ultieme verwennerij dan staan deze restaurants in mijn top 10. Ik ben dol op glitter & glamour dus toen ik van een gouden pizza bij FIKO hoorde werd ik helemaal wild! 
FIKO is niet zomaar een Italiaans restaurant, dit is mijn favoriet! De ambiance, het eten.. alles klopt. Dit restaurant serveert als enige Italiaan in Nederland een gouden pizza. De rijkelijk gevulde pizza wordt geserveerd met 23 karaat bladgoud, een feestje voor het oog en de tong! Waarom jij deze pizza MOET eten? Gewoon.. omdat het kan!”
Eerste Constantijn Huygensstraat 60, Amsterdam
www.fikoamsterdam.com

Volg Romy Eleonore van Romy’s Choise ook op Instagram

Beeld: Romy Eleonore van Romy’s Choice, CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief