8x hotspots van Roy Boere 8x hotspots van Roy Boere

Fashion, lifestyle, reizen, eten en muziek, Roy Boere schrijft er allemaal over op zijn blog RoyBoere.nl. Hij blogt niet alleen dagelijks voor zijn website, hij studeert ook nog voltijd aan de Hogeschool van Amsterdam én is al jaren werkzaam als assistent van Bastiaan van Schaik. Tijd om Roy Boere naar zijn favoriete hotspots te vragen!

8x hotspots van Roy Boere

Voor zijn werk bij Bastiaan en voor zijn persoonlijke blog gericht op mannen (maar niet verboden voor vrouwen) komt hij op de mooiste plekken en ontdekt hij de leukste adresjes. Hoewel hij net zo lief bij Zara als de Bijenkorf shopt, heeft hij een liefde voor kleine boetiekjes in het buitenland. “Tijdens vakanties probeer altijd op zoek te gaan naar bijzondere winkeltjes waar je dingen vandaan haalt die niemand heeft.” Waar Roy Boere graag eet, koffietjes drinkt en heel graag komt? Hij vertelt ons zijn 8 favoriete hotspots van het moment!

Ontbijt

Pancakes
“Heel slecht, maar eigenlijk sla ik deze meestal over. Laatst heb ik wel superlekker ontbeten bij het Conservatorium Hotel in Amsterdam en bij één van mijn andere favoriete adresjes: Bakers
& Roasters in Amsterdam.”
Eerste Jacob van Campenstraat 54, Amsterdam
www.bakersandroasters.com

View


Uitzicht New York
“Ik kan heel erg genieten van verschillende dingen. Ik woon vlak aan het strand en als ik dan op het strand loop kan ik er zo van genieten. Maar zet me in de haven van Ibiza op een fijn terras of met een kleedje in Central Park New York en je hoort me ook absoluut niet klagen. Overigens kan bijna geen stad New York overtreffen. Het gevoel dat de stad je geeft, heerlijk!”

Strandtent

“In Nederland is mijn favoriete hotspot Beach club De Branding in Noordwijk en in Ibiza is Nassau Beach Club geliefd. De sfeer die bij deze beach clubs hangt zorgt er instant voor dat je in de relax-modus gaat.”
Koningin Astridboulevard 105 Noordwijk
www.brandingbeach.nl

Koffiebar

“Bakers & Roasters in Amsterdam vind ik echt een hele leuke plek om even lekker een koffietje te doen of een sapje te drinken. Natuurlijk zijn de op het moment hippe hotspots als CoffeeConcepts ook altijd goed. ”
Jacob Obrechtstraat 5, Amsterdam
www.coffeeconcepts.coTerras


“Cala Bassa Beach Club op Ibiza heeft een superfijn terras waar je heerlijk kunt lunchen. Op nummer 2 staat toch weer Beach Club De Branding in Noordwijk.”
07829 Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
www.calabassabeachclub.com

Wish list


“Ik zou heel graag nog een wereldstad als Bangkok of Tokio willen bezoeken, maar plekjes als Santorini en Sicilië staan ook hoog op mijn verlanglijstje.”

Diner

“Op het moment zijn Het Wapen van Kattuk in Katwijk en The Oyster Club in Amsterdam mijn favoriete adresjes, je eet er superlekker. De prijs-kwaliteitverhouding in het wapen van Kattuk is zo ontzettend goed, net als de Peking Duck sushi in de Oysterclub. Heerlijk!”
Olympisch Stadion 35, Amsterdam
www.theoysterclub.nl

Cocktails

Cocktails
“De lekkerste cocktails drink je in Barcelona op een fijn terras. In de zijstraatjes van La Rambla vind je allemaal te gekke terrasjes.”

Volg Roy op RoyBoere.nl

Beeld: Eigen beeld Roy, websites van de hotspots, Citystyleguide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief