8x hotspots van Sanny Verhoeven

8x hotspots van Sanny Verhoeven

Voor de nodige  dosis geluk moét je de vlogs van Sanny Verhoeven kijken. Echt waar. Sanny is vrolijk, leuk én weet je altijd te inspireren. In haar video’s én op haar website Sannyzoektgeluk.nl helpt ze je om meer geluk uit je leven te halen.

Sanny Verhoeven

8x hotspots van Sanny Verhoeven

Tips, motivatie en een hoop positiviteit, dat geeft Sanny je. In de video’s op haar YouTube-kanaal in bewegend beeld en op haar site in de vorm van blogs. Altijd met het idee om het beste uit jezelf te halen. Wij spraken Sanny over haar 8 favoriete hotspots!

Stad

Dubrovnik 8x hotspots Sanny Verhoeven
“Amsterdam is mijn favoriet! Ik geef met liefde veel te veel geld uit om hier te wonen. De stad geeft me energie want er is altijd wat te doen, en tegelijkertijd is het een dorp want je komt op straat altijd wel een paar vrienden tegen. In het buitenland is mijn favoriet Kaapstad, Zuid-Afrika. In 2009 heb ik er 3 maanden gezeten om modellenwerk te doen, en sindsdien kom ik er bijna elk jaar terug. Overal zitten leuke winkeltjes en eettentjes, en het gaat steeds beter met het land en de welvaart, waardoor mensen vrolijk zijn. Maar ik kom er toch vooral voor de natuur, het lekkere weer, en het goddelijke eten. En ik heb net Dubrovnik ontdekt in Kroatië, hier ga ik nog heel vaak komen geloof ik. Echt een aanrader. Wat geweldig! Prachtige eilandjes, lekker eten en lage prijzen. In deze video zie je de stad en een van de mooiste strandjes net naast Dubrovnik.”

Koffie

8x hotspots van Sanny Verhoeven The Hoxton Hotel
“Voor koffie ga ik naar The Hoxton hotel, ik zit hier zo’n drie dagen per week. Vaak met mijn laptop.”
Herengracht 255, Amsterdam
www.thehoxton.com/holland/amsterdam

Store

8x hotspots van Sanny Verhoeven
“Mijn favo winkels zijn Topshop, & Other Stories en deze 7 winkels in Amsterdam kent lang niet iedereen, ik slaag er altijd!”

Sfeer

8x hotspots van Sanny Verhoeven Terpentijn
“De Wolf, in de Wolvenstraat. Dit is een beetje onze ‘stamkroeg’. Op vrijdag hangen al mijn vriendjes daar. Terpentijn is ook leuk!”
Rokin 103, Amsterdam
www.terpen-tijn.nl

Terras

8x hotspots van Sanny Verhoeven terras
“Ha! Daar heb ik een hele leuke video over gemaakt! De beste terrassen in de zon in Amsterdam zie je hier.”

View
“Voor het beste uitzicht ga je naar Tijn Akersloot in Zandvoort, De Bungalow in Kaapstad, The Standard in New York of MR Porter om de hoek van mijn huis in Amsterdam.”
Glen Country Club, 3 Victoria Road (Old LA Med) Kaapstad
www.thebungalow.co.za

Cocktails
“De lekkerste cocktails drink ik in 5&33 van het art’otel in Amsterdam (tegenover het Centraal Station), of bij Izakaya in de Pijp.”
Martelaarsgracht 5, Amsterdam
www.5and33.nl

Diner

8x hotspots van Sanny Verhoeven Sketch
“Als je naar Londen gaat, dan MOET je naar Sketch! By far een van mijn favoriete restaurants omdat je je Alice in Wonderland voelt. Vergeet er ook vooral niet naar de wc te gaan, beste wc’s in de wereld! In Amsterdam ben ik dol op Izakaya, een Japans restaurant in de Pijp. Het is niet heel goedkoop maar zo lekker, dat je de hele avond enkel over het eten kan praten.”
9 Conduit Street, Londen
www.facebook.com/sketch.Mayfair

Wil je meer geluk? Kijk dan op www.sannyzoektgeluk.nl en www.youtube.com/user/SannyVerhoeven of volg Sanny op Instagram

Beeld: websites van de hotspots en eigen beeld van Sanny Verhoeven.

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief