8x hotspots van styliste Laura

8x hotspots van styliste Laura

Laura de Herdt is styliste en daarnaast werkzaam als shopmanager bij Jutka & Riska. Haar favoriete stad? Kopenhagen! Wij spraken Laura over haar 8 favoriete hotspots in binnen- en buitenland.

My travel year 2016 in Kopenhagen

“Vorig jaar ben ik met mijn vriend een lang weekend naar Kopenhagen geweest. Op onze gehuurde fiets zijn we de stad gaan verkennen. De mensen zijn heel aardig en de mode is natuurlijk fantastisch!” Ook Kreta staat elk jaar op de travel list van Laura. “Mijn vriend komt er vandaan en het is een geweldig eiland met lieve mensen en heerlijk eten. Heraklion en Matala zijn hier favoriet.” Op de wishlist voor 2016? Portugal én nog wat stedentrips! “Volgend jaar willen we heel graag naar Japan. Dit is een land waar we al heel lang heen willen, Kyoto, Tokeyo en Hiroshima staan zeker op onze wishlist.”

Ontbijt
“Bij brood en zoets in Amersfoort. Ze maken alles vers en dat proef je. De high tea is ook super!”
Mooierstraat 3, Amersfoort
www.facebook.com/broodenzoets

Koffie en sapjes
“De lekkerste koffie in Amersfoort scoor je bij Barista cafe. Ze hebben ook lekkere verse sapjes en taartjes.”
Cafe Hof 29, Amersfoort
www.baristacafeamersfoort.nl

Terras

8x hotspots van styliste Laura
“Met lekker weer ga ik graag een dagje naar Noordwijk aan Zee. Beachclub O is tof en ze hebben lekkere hapjes om te snacken.”
Kon. Wilhelmina Boulevard 106, Noordwijk
www.beachclubo.nl

Store

8x hotspots van styliste Laura
“De winkel waar ik werk (Jutka & Riska) verkoopt een leuke mix van Vintage en design. Verder hebben we geweldige sieraden voor leuke prijsjes. In Hoogland (naast Amersfoort) zit de winkel DEB (voorheen heette dit BOB) die mooie merken verkoopt (zoals Modström en Denham) en waar je leuk geholpen wordt. Hutspot in de Van Wou heeft ook altijd mooie items.”
www.jutkaenriska.nl

View

8x hotspots van styliste Laura
“De mooiste uitzichten heb ik gezien op Bali en Santorini. Santorini is de laatste jaren wel extreem duur maar het hele eiland is een plaatje! Bali zou ik graag weer een keer heen willen maar dan zou ik de hele toeristische plaatsjes vermijden.”

Cocktails
“Je maakt mij vooral blij met een gin tonic en daar kan eigenlijk niet zoveel mee mis gaan. Ik kom graag bij de Supperclub in Amsterdam en voor alleen een drankje vind ik de Biertuin leuk en in Amersfoort is Jackson altijd goed.”
Groenmarkt 10, Amersfoort
www.facebook.com/JacksonAmersfoort

Sfeer

8x hotspots van styliste Laura
“Met vrienden en mijn vriend struin ik graag foodmarkets af. Lepeltje Lepeltje in Amersfoort is een kleinere en knussere versie van Rollende keukens ( Wat dit jaar echt te druk was met lange rijen bij elk tentje). Om te relaxen ga ik graag naar de Veluwse Bron, in the middle of nowhere in de bossen. Het is er heerlijk vertoeven in de sauna’s en bubbelbaden.”
Viskweekweg 10, Emst
www.veluwsebron.nl

Diner

8x hotspots van styliste Laura
“Bij restaurant Hete Kolen in Amersfoort is echt alles lekker! Het is een soort van hip barbecue restaurant. Je eet er heerlijk vlees, maar er staat ook altijd iets vegetarisch op de kaart. Verder is De Italiaan altijd lekker, pizza’s uit de steenoven en heerlijke pasta’s. Bij Stout aan de Haarlemmerdijk heb ik laatst ook heerlijke scholfilet gegeten, hun hele menu is eigenlijk om van te watertanden!”
Krankeledenstraat 7, Amersfoort
www.hete-kolen.com

Volg Laura ook op Instagram!

Beeld: van Laura zelf & websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply