8x hotspots van Suzanne Brummel

8x hotspots van Suzanne BrummelSuzannne Brummel is naast voormalig Nederlands kampioen openwaterzwemmen gek op alles wat met food, fashion en fitness te maken heeft. Deze onderwerpen komen dan ook – hoe kan het ook anders – samen op haar blog Suzannebrummel.com. De jaloersmakend mooie foto’s op haar website (en Instagram) schetsen een beeld van haar leven vol lekker eten, sporten én reizen. Dit zijn haar 8 favoriete hotspots!

Hotspots van Suzannne Brummel

“In Porec in Kroatië kun je onwijs leuk terrassen. Met name in de oude binnenstad, daar heb je heel veel schattige pleintjes en hoekjes met ouderwetse kroegjes en restaurantjes. Heel erg lokaal, gezellig en vaak met een fantastisch uitzicht door de hoogteverschilletjes in de stad.” Als fitgirl wordt Suzanne erg blij van Bali. “Ik ben er nog nooit geweest, maar Bali staat héél erg hoog op mijn verlanglijstje. Natuurlijk word ik als sporter happy van elke hotspot met een gym, maar van professionele sport- en surfscholen en yogalesjes op een tropisch eiland word ik helemaal wild.”

Ontbijt 

8x hotspots van Suzanne Brummel
“Buiten de deur ontbijten doe ik eigenlijk nooit, ook niet als ik op vakantie ben. 
Ik hecht ‘s ochtends heel veel waarde aan mijn zelfgemaakte ontbijtje. Mijn ontspanningsmomentje samen met mijn fruit,bakje kwark of mijn havermout. Laatst nam mijn vriend mij mee om te ontbijten bij hotspot Omelegg in de Pijp. Dit was oprecht zo goed dat ik vastberaden ben wat vaker buitenshuis te gaan ontbijten. Mochten er al tips voor mij zijn, dan hoor ik dat graag!”
Ferdinand Bolstraat 143, Amsterdam
www.omelegg.com

Koffie en sapjes

8x hotspots van Suzanne Brummel
“Sapjes vind ik het allerbest als ze vers zijn. In Berlijn heb je diverse hotspots waar ze dit vers voor je maken. Bij een van de sapbarretjes kies je je fruit, de grootte van je sapje en tadaaaa smullen eh slurpen maar!”

Store

8x hotspots van Suzanne Brummel
“Subdued in Rome is
heel bijzonder opgebouwd. Het is alsof je een oud huis met een gigantische binnentuin binnenloopt. Er is niet een grote ruimte met kleding, maar er zijn verschillende kamertjes waar je heen kunt lopen. Ze zijn verbonden door kleine houten trappetjes. Het interieur geeft je een heel warm gevoel. Overal staan leuke plantjes, schilderijtjes en plantjes. En het beste van alles natuurlijk: de kleding! Naast dat ze leuk zijn, verkopen ze deze hippe items ook nog eens in kleinere maatjes dan de standaard winkels. Ideaal voor smalle mensen.”
www.subdued.com

Stad

8x hotspots van Suzanne Brummel
“Rome is mijn favoriete stad. Absoluut! Op de wishlist staat al dik drie jaar lang Reykjavik. Hoewel het er steeds niet van komt, moét ik er in 2017 echt heen.”

Sfeer

8x hotspots van Suzanne Brummel
“Bangkok! Als je ooit in Zuidoost-Azië bent geweest weet je waarschijnlijk precies wat ik bedoel. De superschattige oude binnenstad met overal kraampjes, lampionnetjes, muziek en heel veel leuke eettentjes, terrasjes, clubs en andere hotspots.”

View

8x hotspots van Suzanne Brummel
“Benidorm! Het klinkt misschien vreemd, omdat het zo dichtbij is maar
wanneer je boven op het Sierra Helada gebergte staat (wat overigens nog geen uurtje lopen is vanaf Benidorm zelf)  waan je je buiten Europa. De hoge kliffen, de wilde zee en de ongerepte natuur aan de ene kant, en de hoge hotels, appartementen complexen en kantoren aan de andere kant maken het een soort combinatie van mini Chicago en Zuid-Amerika.”

Cocktails

8x hotspots van Suzanne Brummel
“Bij
Sketch in London! Sketch is sowieso een aanrader, ook voor een high tea of lunch. Dus als je eens in London bent, ga er eerst heen voor thee en stap daarna over op de cocktails.”
9 conduit street, Londen
www.sketch.london

Diner

8x hotspots van Suzanne Brummel
“Villa Venecia Boutique.
 Ze hebben niet alleen lekker heel erg lekker eten, maar  je krijgt ook de avond van je leven.  In dit vijfsterrenhotel serveren ze de meest mooie en lekkere gerechtjes en dranken. Je kunt hier een avond lang gezellig tafelen voor 50 euro per persoon. Met maar liefst zeven gangen die stuk voor stuk enorm smakelijk zijn ga je na een paar uur heel blij weer naar huis. Voor iedereen die eens een avondje chique uit eten wil maar toch ook goede porties op zijn bord verwacht en niet teveel wil betalen is dit een echt GO!”
Plaza San Jaume, Benidorm
www.hotelvillavenecia.com

Volg Suzanne ook op Instagram!

Beeld: eigen beeld Suzanne en websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief