8x hotspots van Suzanne van Duijn van SuusjeHQ

Suzanne van Duijn van SuusjeHQ

Suzanne van Duijn van SuusjeHQ is sinds 2016 zelfstandig ondernemer en helpt wereldse bedrijven met hun pr en content. Ook heeft ze een eigen blog, Artikel255.nl, over leuker werk en meer reizen. Twee dingen die we allemaal willen! “Reizen is mijn grootste hobby, maar ik vind mijn werk ook heel leuk. Gelukkig kan ik voor en door mijn werk veel op pad!”

De reislustige girlboss woont in haar favoriete stad Utrecht. “Ik verhuisde hier in het voorjaar van 2014 naartoe en ben inmiddels goed ingeburgerd en echt van Utrecht gaan houden. In Nederland vind ik veel andere steden ook tof, zoals Rotterdam, Nijmegen en Maastricht. In het buitenland zijn Londen en de Spaanse en Scandinavische steden mijn favoriet. Verder weg spannen Sydney, Bangkok, Hong Kong, New York, San Francisco en Vancouver de kroon.”

Suzanne van Duijn van SuusjeHQ

Winkelen doet Suzanne graag bij Noir in Maastricht. “Fijne merken voor nog een betaalbare prijs. Louen in Rotterdam is net zo’n winkel (misschien iets duurder dan Noir). Bij Sissy-Boy (home) en Vanilia kan ik ook altijd slagen. In 2018 wil ik overigens meer fair fashion shoppen, dus misschien moet ik Nukuhiva eens proberen. Iemand nog meer tips?” Als je in Utrecht op zoek bent naar lekkere cocktails, dan raadt Suzanne je Beers & Barrels en LE:EN aan.

8x hotspots van Suzanne van Duijn van SuusjeHQ
Ontbijt
Suzanne van Duijn van SuusjeHQ
“De ontbijtjes in Wellington waren super: Eggs Benny met de beste barista koffies ooit. In LA genoot ik van een breakfast burrito. Maar wat ik écht lekker vind is Aziatisch eten for breakfast. Pho in Vietnam, daar kan niets tegenop!”
Koffie en sapjes
Suzanne van Duijn van SuusjeHQ
“Ik kom elke week wel bij 30ml, een koffiezaak in Utrecht. In Nijmegen is Downtown heel erg leuk en in Maastricht heb je Coffeelovers. In de Dominicanenkerk zit een filiaal: aanrader! Een goede sapbar mis ik nog in Utrecht. Iemand een tip? En anders: wie opent er een zaak? ;-)”
Vredenburg 23, Utrecht
www.30ml.nl
Terras
Suzanne van Duijn van SuusjeHQ
“In Utrecht ga ik graag naar SOIA, Buurten in de Fabriek, Key West, Broei en LE:EN. Ook de Ganzenmarkt vind ik altijd erg gezellig. In Rome stuitte ik laatst op ‘hidden gem’ pleintje Plaza del Fico, een heel intiem pleintje vol restaurantjes en locals.”
Kanaalweg 91, Utrecht
www.kombuurten.nl
Sfeer
Suzanne van Duijn van SuusjeHQ“Laatst belandde ik bij het café van Stayokay Bunnik, een gezellig, Hollands café middenin het bos op landgoed Rhijnauwen. Supergezellig voor een borrel! Wat ook écht sfeer heeft, is Villa Augustus, een hotel en restaurant in Dordrecht. Wat een geweldig concept! Alles klopt en het eten is heerlijk. Dat vind ik bij WT Urban Kitchen (‘de watertoren’), De Zwarte Vosch en Beers & Barrels ook trouwens.”
Rhijnauwenselaan 14, Bunnik
Wish List
Suzanne van Duijn van SuusjeHQ
“Ik ben dus nog nooit in Berlijn geweest, dus doet moet in 2018 eindelijk maar gebeuren! Ook wil ik heel graag naar Kopenhagen. En misschien nog een leuke Spaanse stad. Buiten Europa wil ik graag naar Kaapstad. Ook Kathmandu (Nepal), Portland (USA), Toronto (Canada) en Tokyo (Japan) staan op de wish list.”
Beauty
Suzanne van Duijn van SuusjeHQ
“I loooove beautyspots! Voor de fijnste schoonheidsbehandelingen en massages ga ik naar Five City Spa en City Spa Bali. Bij Hairmonk ga ik naar de kapper. Yoga doe ik graag bij Yogaya, Yogapoint of Bikram Yoga Utrecht (of op het dakterras van SOIA, in de zomer door Yogavida). Sporten doe ik via OneFit. Het liefst twee keer in de week (power)bootcamp in het park.”
Oudegracht 70, Utrecht
www.hairmonk.nl
View
Suzanne van Duijn van SuusjeHQ
“De Watertoren! Wel tijdig reserveren (lees: paar maanden). Buiten Utrecht zijn dat A’DAM Lookout, Top of the Rock (New York), elke skybar in Bangkok… en zo kan ik nog wel even doorgaan. In het buitenland vind je veel meer rooftops (met echte uitzichten) dan in ons platte, kleine landje. Moet je eens naar Panama-Stad gaan, daar heb je de vetste rooftops, zowel voor drankjes als voor coworkingspaces. Ik houd ook erg van hiken in de bergen, bijvoorbeeld bij Roys Peak in Nieuw-Zeeland. Google maar eens.”
Overhoeksplein 5, Amsterdam
www.adamlookout.com
Diner
Suzanne van Duijn van SuusjeHQ
“In Utrecht ga ik dan naar De Zwarte Vosch, de Watertoren, San Siro of Kimmade. Toen ik nog in Amsterdam woonde ging ik graag naar Forno of Stivale D’Ooro. Zag er niet uit maar zo lekker Italiaans! Ik eet graag van ‘exotische’ keukens. In Azië is praktisch alles lekker. In Europa ga ik voor de Italiaanse of Spaanse keuken.”
Mariastraat 2, Utrecht
www.kimmade.nl
Volg Suzanne van Duijn van SuusjeHQ ook op Instagram!
Wil je nóg meer tips voor de lievelingsstad van Suzanne? Wij zochten de leukste hotspots op voor een weekendje Utrecht
Beeld: Suzanne van Duijn van SuusjeHQ, CityStyleGuide
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief