8x hotspots van Tessa van Cherry Picker

 8x hotspots van Tessa van Cherry Picker

Travel trendwatcher Tessa aan de Stegge reist als oprichter van hét Trend- en PR & Branding bureau voor de reisbranche ‘Cherry Picker’ de hele wereld over. Met klanten in landen als IJsland, Noorwegen en Portugal zit ze meer in het buitenland dan op haar kantoor aan de Keizersgracht. Ook privé staat haar leven in het teken van reizen, zo is ze net terug van under the radar bestemming Iran. Wat heeft zij nog te wensen voor het nieuwe jaar en welke plekken zijn op dit moment favoriet? Je leest haar 8 favoriete adresjes hier!

“Ik woon nu al tien jaar in Amsterdam. Elke buurt heeft zijn charmes, van Westerpark tot Oost en van Oud-West tot de Pijp, elke dag ontdek ik nieuwe dingen.” Tessa vertelt waar zij het liefst luncht, shopt en dineert in Amsterdam.

Ontbijt

“Als mijn hele dag in het teken van eten zou staan, zou ik de dag beginnen met een ontbijtje bij De Wasserette in de Pijp. Alles is hier heerlijk, maar meestal neem ik eggs benedict of een broodje met kip, avocado, truffelmayo en parmezaan, een goddelijke combinatie!”
Eerste van der Helststraat 27, Amsterdam
www.dewasserette.com

 Sapjes
“Voor sapjes of koffie neem ik erna een break bij Coffee & Coconuts op de Ceintuurbaan of Scandinavian Embassy (ook in de Pijp); fijne sfeer, fijne mensen en fijne drankjes. Daarna misschien een picknick in het park of op mijn dakterras, mijn favoriete terras van Amsterdam, haha.”
Ceintuurbaan 282-284, Amsterdam
www.ctamsterdam.nl

Store
“Om de calorieën weer te verbranden, zou ik tussendoor even een shopexpeditie doen en snel langs mijn favoriete stores gaan: Maison Scotch, Mevrouw Bouwers en We Are Labels voor kleding.”
Stadhouderskade 92, Amsterdam
www.mevrouwbouwers.nl 

Wish list

 8x hotspots van Tessa van Cherry PickerMijn doel voor 2016 is natuurlijk: nog meer reizen. Een vriendin van me die in Zuid-Afrika heeft gewoond heeft me overtuigd om dit jaar als eerste naar Kaapstad te gaan. Daarnaast wil ik graag naar Seoul in Zuid Korea, ik heb een zwak voor moderne Aziatische steden. Portland (Oregon, VS), staat ook bovenaan mijn wish list.”

Beauty

“Naar Lush ga ik voor verse handgemaakte cosmetica. Verzorgingsproducten gebruik ik van Skin Care en voor mascara blijf ik al vijftien jaar trouw aan Yves Saint Laurent.”
www.lush.nl

Cocktail

“Voor de lekkerste cocktails vind je me in Hotel V. Hier zit ik ook vaak met vriendinnen op de chillbank bij de open haard om businessplannen te smeden en reisplannen te maken.”
Weteringschans 136, Amsterdam
www.hotelv.nl

View

MR PORTER VIEW
“Verder ga ik voor drankjes graag naar hotels met een mooi uitzicht, zoals Hotel W. Als ik er even tussenuit wil, rij ik terug naar mijn roots in Twente. Natuur is voor mij het allerbeste uitzicht.”
Spuistraat 175, Amsterdam
www.wamsterdam.nl

Diner

“ ’s Avonds dan meteen door naar de Zeedijk, want ik hou van pittig Aziatisch eten. A-fusion is een aanrader: ze serveren het beste van allerlei Aziatische gerechten, van dim sum tot soepjes. Mijn guilty pleasure is L’entrecote et les dames, een keer per maand moet ik die ossenhaas met bearnaisesaus gewoon verorberen.”
Zeedijk 130, Amsterdam
www.a-fusion.nl

Volg Tessa ook op Instagram!

Beeld: van Tessa zelf, websites van de hotspots, CityStyleGuide

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply