8x hotspots van Wen van BeeldSTEIL

Wen van BeeldSTEIL

Wen van beeldSTEIL woont in een stadsappartement in de nieuwe wijk Veemarkt in Utrecht en staat binnen 10 minuten middenin de stad. Ze is fotograaf en eigenaar van beeldSTEIL Photography and Styling (www.beeldsteil.com) waar fotografie, visuele concepten, (foto) styling en fine art samenkomen. 

Daarnaast is Wen van Woudenberg mede-oprichter van Withstyle.nu samen met Desiree van Vosgesparis. “We hebben onze krachten gebundeld en werken individueel, maar ook veel samen voor w/ Style en creëren unieke visuele concepten voor merken en bedrijven.”

beeldsteil-withstyle

Lievelingsplekken: Wen van beeldSTEIL

“Sinds jonge leeftijd kom ik veel in Scandinavië, met name Noorwegen en Denemarken. Kopenhagen is een stad waar ik me bij het eerste bezoek meteen thuis voelde. De stad is mooi, levendig en altijd up-to-date wat betreft de mooiste interieur- en designwinkels. Minimaal een keer per jaar ben ik in de Deense hoofdstad voor werk of om inspiratie op te doen.” De wishlist van Wen van beeldSTEIL is lang, maar qua stad staat Portland  op dit moment bovenaan: “Ik hoor daar veel goede verhalen over en ben inmiddels heel nieuwsgierig. De stad is minder gejaagd dan andere Amerikaanse steden en het schijnt een creatieve, fotogenieke stad te zijn omgeven door ruige natuur.”

Ontbijt

Ontbijt met croissant Wen van beeldSTEIL
“Met vers fruit, een soya cappuccino en een warm croissantje maak je me erg blij. Ik maak dit gewoon lekker thuis of ik loop de stad in naar 30ML op het Vredenburg of Daen’s op de Ganzenmarkt. Op @domstories deel ik mooie plekken en leuke adressen in Utrecht.”
Minrebroederstraat 3, Utrecht
www.daens.nl

 Koffie en sapjes

Beste koffie The Village Utrecht van beeldSTEIL
“Dat is met stip op nummer 1 The Village Coffee and Music aan de Voorstraat in Utrecht. Hele goeie koffie, lekkere sfeer en ik doe daar regelmatig nieuwe ideeën op voor lekkere muziek. Ze hebben een eigen branderij en staan ook op muziekfestivals zoals Best Kept Secret en Lowlands.”
Voorstraat 46, Utrecht
www.thevillagecoffee.nl

Terras

Utrecht Wen van beeldSTEIL
“Café De Zaak achter het stadhuis met zicht op de Dom is een begrip in de stad. Leuk informele sfeer en je mag er je eigen eten meenemen. De omgeving is de afgelopen jaren steeds levendiger geworden. In de zomer ga ik graag aan het eind van de middag nog ‘even naar De Zaak’ voor een biertje in de zon…”
Korte Minrebroederstraat 9, Utrecht
www.dezaak-utrecht.nl

Stad

Oslo beeldSTEIL
“Ik hou erg van de bergen en bossen, maar ook van de stad. 
Oslo is nog een beetje een onontdekte stad, het ligt aan het water en is heel groen. Fijn is het uitzicht bij de haven waar je de boten kunt zien aankomen vanaf de fjorden. Een leuke wijk is Grünnerløkka, daar zit je in de zomer tussen de locals in het park, kun je heerlijk lunchen en inspiratie opdoen in unieke winkels.”

Winkel

Frama Kopenhagen Wen van beeldSTEIL
“In januari was ik in Kopenhagen voor w/ Style, we zijn altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere merken. Zoals Frama, gevestigd in een oude apotheek uit 1878 in de wijk Nyboder. De oude apothekerskast staat nog in de winkel, een prachtige eyecather. De rest van de winkel bestaat uit kleine ruimtes en mooie hoekjes, allemaal prachtig gestyled met de ontwerpen van Frama, inspirerende boeken en kunst.”
Fredericiagade 57, Kopenhagen
www.framacph.com

Sfeer

Wen van beeldSTEIL in Milaan
“Elk jaar in april ga ik naar Milaan voor Salone del Mobile. De belangrijkste week in het jaar op het gebied van interieur en design. Het zijn vooral de kleinere wijken rond het centrum en de tentoonstellingen in de industriële gebouwen die me aanspreken. De hele stad bruist van de creativiteit, een beetje festival gevoel. De Italiaanse voorjaarszon en het lekkere eten helpen natuurlijk ook. Ik kom er altijd vol energie en nieuwe ideeën vandaan.”
www.salonemilano.it

View

Noorwegen beeldSTEIL
“Naar Noorwegen, voor een spectaculair uitzicht over de bergen met prachtige luchten. Ik fotografeer graag in het noorden. Het licht is daar echt anders dan hier, heel bijzonder.”

Cocktails

Lowlands beeldSTEIL
“Ik drink graag een stevige Mojito om het jaarlijkse Lowlands weekend in te luiden. Elk jaar in augustus sluit ik mijn zomer af met een ‘campingflight to Lowlands Paradise’. Het beste en leukste weekend van het hele jaar, gevuld met muziek en positieve vibes.”
www.lowlands.nl

Volg Wen van beeldSTEIL ook op Instagram!

Let’s get social!
Volg jij CityStyleGuide al op FacebookInsta Stories en Instagram? Ik zie je daar voor nog veel meer reisinspiratie.

Beeld Wen van BeeldSTEIL: @beeldsteil – Wen van Woudenberg www.beeldsteil.com, www.withstyle.nu

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply