8x hotspots Wil & Tien

Wil & Tien
Foto door: Mariska de Groot van Grotografie

Wil & Tien hebben bijna 53.000 volgers op hun YouTube-kanaal, dat is drie keer een tot de nok toe gevuld Ziggo Dome! Al hun volgers (incluis me) trakteren ze elke maandag en vrijdag op een nieuwe video. Ze vloggen, maken video’s over relaxed moederschap en een positief leven en hebben onlangs hun eerste boek geschreven. Het boek 12 maanden zwanger van Wil & Tien hebben ze geheel in eigen beheer uitgegeven en is nú te koop in hun webshop (www.wilentien.nl). Gelukkig vonden ze tussen al hun bezigheden door tijd om hun favoriete hotspots met ons te delen! 

Lievelingsplekken van Wil & Tien

De favo stad van Wil & Tien is… Groningen! “Groningen is knus, gezellig en overzichtelijk. En als we een grotere stad zouden moeten kiezen dan is dat definitely New York. Daar hebben we echt ons hart aan verloren. We zouden graag volgend jaar weer naar The Big Apple willen!” 

https://www.instagram.com/p/Boi0vLDitIN/

Naast NYC zouden ze in 2019 ook graag weer een Europese stad bezoeken. “Barcelona bijvoorbeeld. Afgelopen jaar zijn we al met de trein naar Berlijn en Parijs geweest en dat beviel zo goed. Het was heerlijk om er even tussenuit te zijn. Dat is zo fijn aan Europa, binnen een paar uur kun je zo op een totaal andere plek zijn met de auto of de trein.”

Ontbijt

https://www.instagram.com/p/BmtHIEYl1Pa/

“We hebben ooit megalekkere pannenkoeken op in het Van der Valk in Houten, maar de ontbijtjes in New York bij The Roxy Hotel waren ook uit de kunst. We hebben nog nooit eerder zo’n verse bagel met zalm en roomkaas gegeten. Om over die blueberry pancakes nog maar te zwijgen. Hmmm!””
2 6th Ave, New York
www.roxyhotelnyc.com

Koffie en sapjes

Wil & Tien favoriete warme chocolademelk

“Black & Bloom aan de Oude Kijk in ‘t Jatstraat in Groningen. Deze plek is trouwens uitgeroepen tot beste koffiezaak. En niet voor niets. Daarnaast hebben ze ook ontzettend veel keuze, ook wat warme chocomel betreft. Zeker even checken!”
Oude Kijk in Het Jatstraat 32, Groningen
www.blackandbloom.nl

Terras

“Het dakterras van Cappuvino aan de Vismarkt in Groningen. Een leuk uitzicht en supergezellig!”
Vismarkt 1, Groningen
www.cappuvino.com

Winkel

“We vinden Pluk in De 9 Straatjes van Amsterdam erg leuk. Je kunt er prachtige theekopjes kopen en nog veel meer moois, toffe foto’s maken en lekkere taartjes eten.”
Reestraat 19 & Berenstraat 19, Amsterdam
www.pluk-amsterdam.com

Sfeer

https://www.instagram.com/p/BLfnkAOB17V/

“Als we met de kids naar de stad gaan, vinden we het leuk om bij Denderz (Groningen) te zitten. Zij kunnen daar fijn spelen en Denderz heeft leuke en gezonde dingen op het menu voor kinderen en er is ook veel keuze voor volwassenen. Altijd fijn om daar te zijn. Als we zonder kinderen zijn dan blijven we er toch bij dat de Drie Gezusters op de Grote Markt in Groningen voor ons de gezelligste plek is. Hier hebben we zoveel leuke herinneringen aan en het is knus om in de ronde loungebanken te zitten. Dan zit je een beetje afgeschermd. Zo gezellig!”
Westerkade 5, Groningen
www.denderz.nl

Beauty

https://www.instagram.com/p/BkKIBPql4N3/

“Boudoir in Groningen! Ze geven er heerlijke behandelingen en het ziet er gewoon prachtig uit. Wat ons betreft een fantastische salon.”
Carolieweg 26, Groningen
www.boudoir-groningen.nl

View

https://www.instagram.com/p/Boga_j3CFFO/

“In Parijs op de plek waar deze foto is gemaakt! Dat is toch wel even een heerlijk uitzicht of niet? Hier vlakbij is een restaurant, Chez Francis, en daar moet je puur heen om een crème brûlée te bestellen. Het is verder een vrij duur restaurant maar die crème brûlée was bizar lekker én Chez Francis heeft een mooi uitzicht op de Eiffeltoren. Ideaal om daar ’s avonds te genieten van een heerlijk toetje en een prachtige lichtshow.”
7 Place de l’Alma, Parijs
www.chezfrancis-restaurant.com

Diner

View this post on Instagram

#genieten #dessert

A post shared by Restaurant Het Spijshuys (@restauranthetspijshuys) on

“Op zeker Het Spijshuys in Boornbergum. Een fantastisch restaurant met lokaal eten en een verrukkelijk Bib Gourmand menu voor een hele zachte prijs. En de mensen die daar werken zijn zo lief en hartelijk, echt een warm welkom. Wij zijn fan!”
Westerbuorren 2, Boornbergum
www.hetspijshuys.nl

Volg Wil & Tien ook op hun persoonlijke Instagramacconts!
Het account van Martine: www.instagram.com/tienvanwil
Het account van Willemijn: www.instagram.com/wilvantien

Bekijk ook gelijk even de laatste vlog van Wil & Tien!

Beeld: hoofdfoto Wil & Tien door Mariska de Groot van Grotografie, overige foto’s Instagram en Unsplash.

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply