Column: 9 kilo afvallen met NewFysic

9 kilo afvallen met NewFysic

9 kilo afvallen met NewFysic in twee maanden, wie had dat gedacht. Ik en mijn vetrolletjes in ieder geval niet. Maar het is me gelukt. En dat vlak voor de zomervakantie. Doe ik mooi een vreugdedansje in bikini. Grapje, dat is een béétje overdreven. Eerst nog maar even 10.000 squats en 5 uur planken. Iedere dag. 

9 kilo afvallen met NewFysic

Chips, nootjes, taart, ijs, patat, pizza, cocktails, ik heb het allemaal laten staan. Nou ja, bijna allemaal. Begin juni heb ik mijn 30e verjaardag gevierd met ongeveer al het voorgaande. Merk je niks van, op een paar grammetjes meer na. Af en toe mag namelijk best, heb ik van NewFysic geleerd. Maar ik ben niet zo goed in af en toe. Ik wil áltijd frietjes, McDonald’s (oh mijn god) en bovenal stokbrood met smeersels. Meergranen, dat dan weer wel. Weten jullie etende mensen wel hoé lekker dat is. Vaak wordt het achteloos naar binnen geschoven, onder toeziend kwijlend oog van mij.

Nu ga ik vandaag naar Frankrijk. En laat hun nationale vreetwapen nou net stokbrood zijn. Wit en not so NewFysic. Met een laagje brie, nog lekkerder (en slechter). Ik hoop dat ik me weet te beheersen niet elke dag een heel stokbrood naar binnen prop. Maar ik zal het wegspoelen met heel veel water (lees: witte wijn), dat beloof ik coach Manja. Na Frankrijk is Italië aan de beurt om mijn liefde voor lekker eten te weerstaan. Vind ik trouwens zoiets stoms: waar hou je van? ‘Van lekker eten en drinken’. Wie heeft dan antwoord verzonnen? Zijn er überhaupt mensen die daar niet van houden?

Anyway, Italy it is. En bij dit laarzen-land denk je – wederom – niet aan kroppen sla, volkoren pasta en fruit. Maar ik heb m’n tas vol met volkoren toastjes, crackers en rijstwafels. Just in case. Ik ben liever goed voorbereid, je weet tenslotte nooit of al die pizza en ijsjes gaan vervelen. En da moeten we niet hebben, het moet wel leuk blijven hé.

Heb jij nog fit tips nodig? Ik vroeg coach Manja van NewFysic Utrecht om vakantietips!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

5 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief