Abel’s Deli Vredenburg in Utrecht + win jaar gratis bowls

unicorn ijsjes Abels Deli Vredenburg

Update: Abel’s Deli is permanent gesloten.

Holy moly, je kunt bij Abel’s Deli Vredenburg in Utrecht een jaar lang gratis bowls winnen! Als je aanstaande zaterdag 17 februari (2018) een bowl koopt bij Abel’s Deli Vredenburg, dan kun je een jaar lang elke dag een gratis bowl winnen. Hoe fijn is dat!

Abel’s Deli Vredenburg

Bij deze nieuwe hotspot aan het Utrechtse Vredenburg willen ze gezond eten net zo makkelijk maken als een kroket uit de muur trekken. ‘Kan dat dan?’, hoor ik je denken. Jazeker! De bowls bij Abel’s Deli worden namelijk supervers voor je klaargemaakt en ze vullen ook nog eens. Zo heb je al dat fast food niet meer nodig. Qua drinken hebben ze sapjes en een heuse love latte.

Abel's Deli Vredenburg unicorn chocolade

Vanuit de trein kun je je bowl al precies bestellen hoe je het wilt. Het enige wat jou te doen staat is de bowl nog even ophalen in de winkel. Geen zin om langs te gaan? Je kunt Abel’s Deli ook bestellen. Ga jij voor de pasta bowl, sushi bowl of salad bowl?

Ook voor een chocolade snack – voor jezelf of als cadeautje – scoor je hier snel iets lekkers. Zei iemand daar unicorn chocolate? Over eenhoorns gesproken, ze hebben er ook unicorn ijs. Très Instagrammable!

Win jaar gratis bowls

Kom zaterdag 17 februari 2018 naar de nieuwe winkel Abel’s Deli Vredenburg en win een jaar lang gratis bowls. Een jaar is lang, heel lang. En gelukkig is er dan ook genoeg keuze. Van curry’s tot sushi bowls en pasta’s. Zorg dat je erbij bent aanstaande zaterdag. Zoek je nog een maatje om je prijs mee te delen? Pick me!

Abels Deli Vredenburg chocolade en snoep

Waar: Vredenburg 157, Utrecht
Website: www.abelsdeli.com

Heb je een citytrip naar Utrecht op de planning staan? Lucky you! Dit zijn de leukste tips voor een weekendje Utrecht.

Let’s get social!

Volg jij CityStyleGuide al op Insta Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: Abel’s Deli (ijsjes), CityStyleGuide 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief