Accessoire boutique Atelier Ohlala

Accessoire boutique Atelier Ohlala

Hoera! Utrecht is een nieuwe accessoire boutique rijker. Atelier Ohlala hangt vol high-end, handmade interieur- en fashion accessoires en ziet er ge-wel-dig uit. Het licht, de items, alles klopt bij deze nieuwe hotspot.

Atelier Ohlala

 

Accessoire boutique Atelier Ohlala

Ohlala, wat is het er mooi! De vloer, de inrichting én alle spulletjes neem ik het liefst allemaal mee naar huis. Inclusief de funky discobal aan het plafond. Je koopt er unieke items, gemaakt van ambachtelijke stoffen en antiek porselein. En hoe leuk zijn de mokken met catchy teksten, subtiele kettinkjes en notitieboekjes? Naast eigen ontwerp en productie in kaartjes, notebooks, Marrokkaanse accessoires en sieraden, snort oprichtster Marjolein Meulendijks bijzondere vondsten op uit verschillende landen. De nieuwe accessoire boutique verkoopt ook merken als Anna + Nina, Shot of Joy, Mimi et Toi, Ortigia en Lucies Amsterdam.

Gifts, accessoires en fashion

 

Accessoire boutique Atelier Ohlala

Mode- en interieurstylist Marjolein kun je trouwens kennen van Stylenoot, een online styling magazine & shop. Fashion, lifestyle, interieur én verhalen van en over inspirerende creatievelingen komen hier samen. Met Atelier Ohlala deelt Marjolein offline haar passie met klanten: “Ik help mensen graag met stijladvies of het vinden van dat ene perfecte cadeau”.

Accessoire boutique Atelier Ohlala

Je begrijpt dat je deze nieuwe hotspot niet meer mag overslaan tijdens een dagje winkelen in Utrecht. Zeker weten dat je met een prachtig tasje vol nieuwe aanwinsten helemaal gelukkig de winkel uit loopt. Atelier Ohlala is gevestigd aan de Kintgenshaven, een zijstraatje van de Neude. Midden in het centrum van Utrecht dus. Wij zijn fan!

Accessoire boutique Atelier Ohlala

Waar: Kintgenshaven 1A, Utrecht
Open: dinsdag t/m zondag. Op maandag gesloten.
Website: www.atelierohlala.nl

Utrecht barst van de leuke adresjes. Winkelen, eten, borrelen, er zijn talloze plekken waar dat heel goed kan. Kun je nog wel wat meer inspiratie gebruiken? Lees dan de weekend guide voor Utrecht en geniet van je weekendje weg in eigen land! 

Beeld: Atelier Ohlala

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief