Ajax: Bij deze cafés in Amsterdam kijk je vanavond de Europa-League finale

Ajax: Bij deze cafés in Amsterdam kijk je vanavond de Europa-League finale

Ajax! Vanavond vindt de Europa-League finale plaats tussen Ajax en Manchester United. Heb jij – helaas – geen kaartje voor Stockholm kunnen bemachtigen en wil je niet tussen de duizenden fans op het Museumplein staan om de wedstrijd te kijken? Ga dan naar een van deze gezellige cafés in Amsterdam!

Bij deze cafés in Amsterdam kijk je Ajax vanavond
Bar Broker

Kom je bij Bar Broker in je Ajax shirt of pak binnen? Dan krijg je een gratis welkomstshotje. Hoe leuk is dat?! Je kijkt de Europa-League finale op meerdere grote schermen, dus je hoeft niet bang te zijn om iets te missen. Scoort Ajax of krijgt Manchester United een kaart? Dan gooien ze er een beurscrash in!
Reguliersdwarsstraat 44, Amsterdam
www.barbroker.nl

‘t Mannetje

Het gezellige bruine café ‘t Mannetje ligt aan de rand van de Jordaan, aan het Tweede Marnixplantsoen om precies te zijn. Het Jordaanse café is het altijd gezellig en is de Amsterdamse muziek niet weg te denken. Speciaal voor de Europa-League finale kijk je Ajax er binnen óf buiten op het terras!
Tweede Marnixplantsoen 1, Amsterdam
www.cafebiljartmannetje.com

Café Nol
Café Nol blijft goud. Of eh, rood natuurlijk. Rood met wit vanavond, want ook in Nol kun je Ajax vanavond op de voet volgen. Vanaf 20.00 uur is dit gezelligste café van de Jordaan geopend om de finale tegen Manchester United met z’n allen te kijken. Er staan twee tv’s klaar en het bier staat koud, laat het feest maar beginnen!
Westerstraat 109, Amsterdam
www.cafenol-amsterdam.nl
Café Hans

Bij Café Hans houden ze van Ajax. En vanavond nog een tikkeltje meer. Ze zijn er groot fan van Ajax én van het Nederlands elftal, alle wedstrijden worden er dan ook uitgezonden. De Europa-League finale vanavond kijk je dan ook met alle voetbalvrienden in de kroeg. Wees er op tijd bij, dan ben je zeker van een goed plekkie.
Amstelveenseweg 69, Amsterdam
www.cafe-hans.nl

Ajax: Bij deze cafés in Amsterdam kijk je vanavond de Europa-League finale
Café Old Sailor

Op de Wallen zit je bij Café Old Sailor op de juiste plek. Er gaat geen wedstrijd voorbij zonder dat deze bij deze gezellige, drukke kroeg wordt uitgezonden. Ben jij er bij vanavond om de spelers aan te moedigen?
Oudezijds Achterburgwal 39-A, Amsterdam
www.cafeoldsailor.eu

Café Emmelot

Genoeg schermen bij Café Emmelot aan de Oudezijds Voorburgwal 52. Gezelligheid, bier én feestmuziek. Bij Emmelot wordt het hoe dan ook gezellig vanavond. Nou ja, Ajax moet wel ‘even’ winnen natuurlijk. Juich jij mee?
Oudezijds Voorburgwal 52, Amsterdam
Facebookpagina

Bar Baarsch

Ook Bar Baarsch is al helemaal klaar voor de finale tegen Manchester vanavond. De beamers hangen, het geluid is gecheckt en Ajax doet de rest! Geen zin om thuis te koken? Bestel dan bij Bar Baarsch voor de wedstrijd een lekkere burger. Dan heb je gelijk een goed bodempje voor het bier!
Jan Evertsenstraat 91, Amsterdam
www.barbaarsch.nl

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief