All the Luck in the World

All the Luck in the World

Ringetjes, kettinkjes met beeldige hangertjes, canvas tassen, het is allemaal even leuk bij All the Luck in the World. Langs de concept store lopen kan niet, je wordt door het fijne interieur haast naar binnen getrokken.

Overal de leukste accessoires, notitieboekjes en sieraden. Het winkeltje is – zowel in Utrecht als Amsterdam – nét buiten de welbekende winkelstraten te vinden. Des te leuker. Zo bezoek je voor de Utrechtse store de Zadelstraat (nummer 15) en voor de Amsterdamse de Gerard Douwstraat 86hs.

Wij zijn fan. Dat moge duidelijk zijn. De collectie is erg uitgebreid, van te gekke lampen tot theedoeken en kopjes. Je kunt je huis én jezelf er perfect decoreren. Ga langs en oordeel zelf. Binnenkort niet in de buurt van de winkel? All the Luck in the World heeft ook een hele leuke webshop, waar – jeej! – verzending bij bestelling vanaf 75 euro gratis is. Dan komt al dat geluk gewoon bij je aan de deur!

Waar: Gerard Doustraat 86hs  in Amsterdam & Zadelstraat 15 in Utrecht
Website: www.alltheluckintheworld.nl

Beeld: All the Luck in the World 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief