Amsterdam krijgt stadsstrand Playground CS

Please select a featured image for your post

Pop-up winkels kennen we, maar een pop-up strand? Vanaf 15 juli in Amsterdam wel! Vanaf volgende week woensdag is het stadsstrand Playground CS een feit. Een zandkastelenwedstrijd, voetbalcourt, jeu de boules, watergevechten en knikkerbanen bouwen, in dit kinderwalhalla is het allemaal mogelijk.

Zes weken lang kun je met je spruit terecht op het stadsstrand van maar liefst 1500m2. Playground CS is speciaal voor kinderen en ideaal voor een dagje uit in eigen land met the family. Door de centrale ligging is het pop-up strand makkelijk te bereiken, het stadsstrand is elke dag geopend  en sluit in de avonduren.

Playground CS

Tegenover Amsterdam Centraal Station, ja die (voormalige) bouwput van de Noord/Zuidlijn, is een hoop zand geplaatst. De tijdelijke beach speeltuin is gemaakt van het zand van het WK Beachvolleybal op de Dam, handig! De kids zullen zich geen moment vervelen, zo kunnen ze ook een schilderscursus volgen, meedoen aan een lesje kinderyoga, of tai chi onder de knie krijgen, een dromenvanger in elkaar fröbelen, bootjes en vliegers maken én is er een openlucht filmavond.

P.S. Ook voor de ouders is Playground CS geen straf, terwijl je een oogje in het zeil houdt geniet je van lekkers dat je bij de tijdelijke horeca op het terrein haalt.

Waar: Bruggenhoofd aan de Prins Hendrikkade, Amsterdam
Wanneer: vanaf 15 juli 2015
Website: www.playgroundcs.nl

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply