Amsterdam Roest

AmsterdamRoest

Summer Time! De zon schijnt, mensen zijn vrolijk, jurkjes kunnen uit de kast en het is tijd om te genieten van een lekker drankje op het terras. Waar je dat doet? Bij Amsterdam Roest bijvoorbeeld! Deze creatieve vrijplaats voor theater, film, festival en muziek is gelegen in het Koud Gas Gebouw op het Oostenburgereiland.

Street Flavour bij Roest

De creatieve stadsoase opende alweer drie jaar geleden haar deuren. Je eet een hapje op het strand (dat je haalt in de Super de Bar), drinkt wat op het terras of geniet er gewoon van al het moois dat deze unieke industriële plek in Amsterdam te bieden heeft.

Zomers in Nederland gaan helaas vaak gepaard met een bui, maar daar schuil je voor in het Roest Café. Een mooi authentiek industrieel gebouw midden op het terrein, waar een vrije en vriendelijke sfeer de boventoon voert. Dat maakt het gelijk wat minder erg, die regen.

Amsterdam Roest

Waar Roest overdag naast ultieme chillplek aan het water, ook markten, kunstexposities en
-jazeker- festivals te bieden heeft, kunnen ’s avonds vaak de voetjes van de vloer terwijl de DJ’s voor de muziek zorgen.

Waar: Jacob Bontiusplaats, Amsterdam
Website: www.amsterdamroest.nl

(Tekst: Linda Donker, Beeld: Amsterdam Roest)

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief