8x hotspots van Annemarijn van Fit With Anne

Annemarijn van Fit with Anne

Annemarijn van Fit with Anne woont nu zo’n 1,5 jaar in Londen waar ze naast haar blog als media executive werkt bij een digitaal reclamebureau. Al sinds jonge leeftijd stond Londen op haar bucketlist als plaats waar ze ooit wilde wonen. “Ik studeerde in het noorden van Engeland en ben daarna naar Londen vertrokken. Ik dacht bij mezelf: als ik het nu niet doe, gebeurt het niet, dus off I went!”

De 26-jarige Annemarijn vindt Londen zo leuk omdat er altijd wel wat te doen is en er nieuwe plekken zijn die je kunt ontdekken. “Naast werken breng ik graag tijd door met mijn vriend, loop ik hard en ben ik sinds kort begonnen met vechtsport. Ik schrijf over al deze dingen (plus heel veel eten) op mijn blog www.fitwithanne.com.” Ga jij binnenkort op stedentrip naar Londen? Dan heb je vast iets aan deze 8 favoriete hotspots van Anne van Fit with Anne! 

“Mijn favoriete stad is Cairns, Australië. Ik herinner me het als een prachtig surfstadje met alleen maar positive vibes. En die blauwe zee! Toen ik 15 was namen mijn ouders mij en mijn twee broers mee naar Australië, wat een droomreis! We trokken met een camper door het land en namen ook nog een binnenlandse vlucht naar Alice Springs. Uiteindelijk waren we 6 weken op pad. Ik ben mijn ouders zo dankbaar dat we altijd hebben kunnen reizen, ik weet dat ik daarmee ontzettend geluk heb gehad.”

Annemarijn van Fit with Anne

Volgend jaar zou ik graag eindelijk naar Berlijn willen en naar Washington D.C. waar mijn oudste broer woont. Bovendien loop ik in mei mijn eerste marathon, in Edinburgh!” Dit jaar gaat Annemarijn met kerst naar de moeder van haar vriend die in Glasgow woont. “Daar ben ik nog nooit geweest dus ik ben superbenieuwd!” In haar eigen Londen komt ze voor de sfeer graag in Shoreditch. “Superveel street art en Brick Lane heeft zo veel karakter. Je hebt er de leukste tentjes, unieke winkeltjes en allerlei markten. En heel veel eten (maar echt heel veel).”

8x hotspots van Annemarijn van Fit With Anne
Ontbijt

Annemarijn van Fit with Anne
“Een van de leukste en lekkerste plekjes in Londen vind ik de Mae Deli door Ella Woodward (ook wel bekend van Deliciously Ella). Het is gezond, heel stijlvol en niet te duur, wat best wel zeldzaam is in Londen. De acai bowl is heerlijk en de peanut butter shake is zeker aan te raden!”
21 Seymour Pl, Marylebone, London
www.deliciouslyella.com/our-delis/seymour-place

Koffie en sapjes


“Misschien heb je er al van gehoord, maar ik ben fan van Joe & the Juice. De namen voor de sapjes zijn super leuk, en ze zijn bovendien heel lekker. Je kunt er ook koffie halen en broodjes eten. Ideaal voor on the go!”
www.joejuice.com

Winkel

Annemarijn van Fit With Anne
“Als ik zin heb om echt rond te kijken of als ik een origineel cadeautje nodig heb, ga ik naar Camden. In Camden Lock zitten allerlei kraampjes met unieke items en er hangt een beetje een hippy-sfeertje. Plus, mijn favoriete foodkraam zit daar (Club Mexicana) waar je de lekkerste vegan nachos kan krijgen met jackfruit!”
Unit 215 – 216, Camden Lock Market
www.clubmexicana.com

Terras

Annemarijn van Fit With Anne
“Op een terras zitten in Londen is lastig, want hier is de cultuur anders. Er zijn niet echt terrassen zoals je die in Nederland hebt, waar je lekker mensen kunt kijken…niet veel in ieder geval. In de zomer heb je wel veel rooftop bars die fantastisch zijn. Mijn favoriet zit in Stratford en heet ook heel treffend Roof East. Je kan er mini golfen, er is een ‘batting cage’ en zelfs een open air cinema. Zoals je op de foto kan zien hangt er een ontzettende LA vibe waar je vrolijk van wordt!”
45a Broadway, London
www.roofeast.com

Beauty

Annemarijn van Fit With Anne
“Ik ben lid van een grote gym in Londen die heel veel locaties heeft. Super handig, want dan kan ik op meerdere plekken sporten. Ik ben sinds ik daar lid ben helemaal verliefd op het Olympisch zwembad, in het Olympic Park. Van buiten is het denk ik het mooiste gebouw in Londen en van binnen is het zeker niet minder prachtig. Het is een 50 meter bad waar ik wel eens in train en waar je de spirit van de Olympische Spelen echt kan voelen. Het Olympische park is sowieso mijn favoriete hardloop-park in Londen!”
Olympic Park, London
www.londonaquaticscentre.org

View

Annemarijn van Fit With Anne
“Er zijn een hoop plekken waar je van grote hoogte de stad kunt bekijken (de Shard is denk ik de meest bekende), maar mijn favoriete plekken zijn Hampstead Heath park en de kabelbaan van Emirates. Vooral omdat veel toeristen deze twee plekken niet gemakkelijk bezoeken, ze gaan vaak naar de meest voor de hand liggende opties. 
Op Parliament Hill in Hampstead Heath kun je vanuit de natuur naar de stad kijken, terwijl je op de kabelbaan (wat overigens gewoon als een soort van mode of transport gezien wordt) van behoorlijke hoogte 5 minuten lang je ogen uitkijkt. Op de foto’s is goed te zien hoe mooi het is!”

Cocktails

Annemarijn van Fit With Anne
“In de grote uitgaansgebieden kan je waarschijnlijk een Be At One bar vinden, waar ze een fantastisch happy hour hebben! De menukaart is zo gigantisch dat ze per type alcohol hele categorieën hebben. Als ik een lokale plek zou moeten kiezen, zou ik de hotspot Cuba Libre (Escudo De Cuba) aanraden. Ik woon in Dalston, best wel een hipster wijkje, maar dit Cubaanse restaurantje is heel authentiek. Hier heb ik de beste Mojito ever gedronken.”
20 Stoke Newington Rd, Dalston, London
www.escudodecuba.com

Diner

Annemarijn van Fit with Anne
“Absoluut Farmacy. Het is gezond eten, geen vette hap, en zo ontzettend lekker! Het is een veggie en vegan restaurant dat gebruik maakt van verse ingrediënten en originele combinaties. Mijn favoriete dish is de Mexican bowl. Ik bedoel … alles met guacamole is goed in my book.”
74 Westbourne Grove, London
www.farmacylondon.com

Volg Annemarijn van Fit with Anne ook op Instagram!

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld Annemarijn van Fit with Anne: van Annemarijn zelf en CitystyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief