Arabisch brood bij Eethuis Vers

Eethuis Vers Utrecht
De healthy hotspot van deze week is Eethuis Vers in Utrecht! Wekelijks komt er een hotspot op het gebied van health online. Of het nou een restaurant met biologisch eten is, een nieuwe yogaschool of een sapjesbar is, elke week vind je hier een nieuwe healthy hotspot die je niet mag missen.

Eethuis Vers heeft twee panden aan de Oudegracht waar je de lekkerste belegde Arabische broodjes, brownies, salades en soepen eet. In het ene pand haal je je lunch to go en in Vers Twee (huisnummero 210) scoor je een fijne zitplek terwijl je bediend wordt. Tip: regel het bankje buiten, daar zit je heerlijk.

Eethuis Vers Utrecht

De broodjeskeuze is enorm, van huisgemaakte humus met gegrilde aubergine tot geitenkaasspread met tijm en blauwe bessen. Trek in iets warms? Broodje Vers is warm Arabisch brood met – we noemen maar iets – gerookte kipfilet, truffelsaus, olijven, paprika, rode ui en rucola. Met een flesje biologische appelsap alstublieft.

Hadden we al gezegd dat de broodjes zo lekker zijn? En de prijzen hart-stik-ke meevallen? Het duurste broodje is slechts 7 euro. Go, go, go!

Waar: Oudegracht 212
Open: Dinsdag t/m zondag
Website: www.eethuisvers.nl

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief