Site pictogram CityStyleGuide

Aziatische high tea bij Happyhappyjoyjoy

high tea bij happyhappyjoyjoy

We kennen Happyhappyjoyjoy al een tijdje als de kleurrijke hotspot vol streetfood in Amsterdam. Maar wist je dat ze er ook een Asian high tea serveren?

Lees ook:
Happyhappyjoyjoy Ceintuurbaan

Aziatische high tea

Origineel, dat is de high tea bij Happyhappyjoyjoy zeker. In plaats van een etagère vol scones, bonbons en sandwiches, serveert deze Amsterdamse hotspot – uiteraard – alleen Asian bites.

De Asian high tea wordt geserveerd in een bamboemand en kun je zowel binnen als buiten op het terras (wij waren in Oost) nuttigen. Natuurlijk krijg je er een pot thee (jasmijnthee) bij, het blijft tenslotte wel een high tea.

Wij mochten ook de bubble tea proeven

De hapjes van de high tea bij Happyhappyjoyjoy variëren van spekkoek en sticky rice tot duck bao’s en viskoekjes. Miniloempia’s, sesamballetjes en gyoza ontbreken ook niet. De ingredienten van de high tea zijn altijd hetzelfde en kunnen niet aangepast worden (dat vind ik persoonlijk wel jammer). Reserveren voor de Asian high tea kan tot een dag van tevoren. Je kunt reserveren voor een tafeltje voor deze high tea tussen 12.00 en 17.00 uur. Prijs: €19,95 per persoon.

Waar: Er zijn drie locaties in Amsterdam: West (Bilderdijkstraat), Oost (Oostelijk Handelskade) en Zuid (Ceintuurbaan).
Website: www.happyhappyjoyjoy.asia

Lees ook:
6x high tea Amsterdam: de beste plekken

Volg je CityStyleGuide al op Pinterest, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Mobiele versie afsluiten