Travel Essentials: Babe, you got this #Workmode boek

Babe, you got this

Babe, you got this is het #Workmode boek dat Emilie Sobels en Martje Haverkamp geschreven hebben. Dat het boek mee moét in je handbagage is een ding dat zeker is. Op vakantie lees je het boek in een ruk uit en raak je geïnspireerd om voor jezelf te beginnen, je extra in te zetten bij je werkgever of je bedrijf nóg beter op de rit te krijgen.

Babe, you got this #Workmode boek

In Babe, you got this geven 23 ondernemende vrouwen advies voor een succesvolle carrière. Want, dat is toch wat we stiekem allemaal willen? Maar hoe onderscheid je je tussen de zoveel anderen, hoe bouw je een netwerk op en hoe maak je je dromen waar? Dat staat allemaal uitgelegd in dit roze boekje, dat ook nog eens leuk staat op je koffietafel én op je strandlaken.

Hoe lekker is het om op vakantie even op te laden en het werk los te laten, maar toch geïnspireerd weer thuis te komen? Ik weet zeker dat je na het lezen van Babe, you got this het opeens iets minder erg vindt dat je vakantie bijna afgelopen is. Dan kun je direct met alle opgedane kennis en tips aan de slag in je eigen bedrijf óf helemaal gemotiveerd weer op de werkvloer aan de slag te gaan en je collega’s inspireren.

Succesvolle vrouwen

Emilie Sobels, die we kennen als oprichter van de creative co-working space voor vrouwen #workmode, en Martje Haverkamp (werkte voor onder andere Glamour en Fashionista) vroegen 23 succesvolle vrouwen hoe zij het gedaan hebben. Hoe zijn zij aan de top terecht gekomen en wat kunnen we van ze leren? Zoals ze zelf zeggen staat het boek vol handvatten die je helpen om je droom achterna te gaan én – het allerleukste – te verwezenlijken.

P.S. Ben je zó geïnspireerd geraakt door het boek dat je gelijk een eigen werkplek wilt om aan je droom te werken? #Workmode heeft twee kantoorruimtes in Amsterdam en een in Rotterdam. Je werkt bij #Workmode in een superleuke omgeving (lees: Instagrammable interieur en plantbehang) tussen alleen maar interessante andere vrouwen die allemaal een creatief beroep hebben. Netwerk is key!

Prijs: 17,99
Waar: Bruna en Bol.com
Website: www.hashtagworkmode.com/the-book

Tip: Kun je Babe, you got this bij Bruna niet vinden? Vraag dan in de winkel of ze hem voor je bestellen, dat heb ik zelf ook gedaan. Dan betaal je geen verzendkosten en kun je het boek de volgende dag al ophalen in de winkel.

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief