Beachclub: Werelds aan het Strand

Beachclub: Werelds aan het Strand

Bij de nieuwe beachclub Werelds aan het Strand aan het Grevelingenmeer waan je je op Ibiza, ST. Tropez of een andere luxe bestemming. Dit nieuwe horeca-concept – met eten, drinken en een fijn terras – opent vanaf 6 juni haar deuren!

Onder het genot van een cocktail, wijntje of fris geniet je op het privéstrand van Werelds aan het Strand. Het ontspannend strandgevoel staat hoog in het vaandel, net als gerechten van hoge kwaliteit en het duurzame, trendy interieur. De nieuwe beachclub beschikt over een eigen marina waar je je bootje kunt aanleggen, heeft comfortabele ligbedden op het zilverwitte strand en is voor iedereen toegankelijk (fijne prijzen). Iedereen is welkom, jong en oud!

Beachclub: Werelds aan het Strand

Je kunt heerlijk relaxen op het terras, in de lounge of aan de bar. Werelds aan het Strand ligt langs een stukje kust aan de Grevelingen, met – jawel – de meeste jaarlijkse zonuren van ons land. De beachclub is onderdeel van een open resort, met een oppervlakte van 150 hectare. Wat er op het menu staat? De lekkerste vlees- en visgerechten (waaronder lokale zeevruchten als oesters, kreeft en kokkels)! Alles puur en eerlijk, mét een Aziatisch tintje. Uiteraard verandert het menu met de seizoenen mee, in de zomer sieren lichte en frisse gerechten de kaart en in de winter staan er erwtensoep en andere winterse gerechten voor je klaar.

Beachclub: Werelds aan het Strand

Psst… Als je je hier aanmeldt voor de nieuwsbrief van Werelds aan het Strand, dan maak je kans op een gratis 3-daags verblijf in een luxe vakantievilla voor zes personen op het exclusieve vijfsterren resort Punt-West aan de Grevelingen (Ouddorp) waar de beachclub zich vestigt! Good luck!

Op de hoogte blijven van deze wereldse beleving? Check de Facebook-pagina: www.facebook.com/wereldsaanhetstrand

Waar: De Eco Punt 1, Ouddorp
Wanneer: Open vanaf 6 juni 2015
Website: www.werelds.nl/strand

Beeld: Werelds aan het Strand 

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply