De beste hamburgers van Rotterdam eet je bij deze burgerbars

De beste hamburgers van Rotterdam eet je bij deze burgerbars

Hamburgers zijn altijd een goed idee, welke dag van de week het ook is. Heb jij een stedentrip naar Rotterdam gepland? Dan moet je sowieso een (of twee of drie) keer bij deze burgerbars gaan eten. Eet smakelijk!

De beste hamburgers van Rotterdam
Gracy’s American diner

Als jij niet naar Amerika gaat, dan komt Amerika wel naar jou. Bij Gracy’s eet je echte American burgers, die zo uit een film lijken te komen. Net als het interieur overigens, want oh wat is het tof! De zwart-witte vakjesvloer, de lichtblauw met witte banken en stoelen en de roze accenten, alles klopt. Terug naar de burgers: je kiest uit zo’n negen verrukkelijke burgers (van de Mister Gracy’s black angus burger tot portobello en blauwe kaas). Natuurlijk bestel je er een Amerikaanse milkshake in een long drink glas bij. Inclusief gestreepte rietjes, spikkels en snoep.
Mauritsstraat 1A, Rotterdam
www.gracys.nu

Biergarten

In de supergezellige Biergarten is het smullen geblazen. De hamburgers die ze er serveren smaken altijd naar meer. Zo lekker zijn ze. Naast de classic en de chicken burger, zijn er ook bijzondere varianten als de shrimp burger, de lamb burger en de mac & cheese burger.
Schiestraat 18, Rotterdam
www.biergartenrotterdam.nl

The Burgerhouse

Alles bij The Burgerhouse is dagvers. Er wordt uitsluitend puur vlees gebruikt dat zij zelf kneden en vormen en er wordt alleen in Soya olie gebakken. Niet in vet. Voelt je je na een dikke vette burger toch wat gezonder, niet waar? The Burgerhouse is een halal hamburgerzaak en het vlees komt dan ook van halal-gecertificeerde organisaties. Een alcoholisch drankje bij je burger is hier niet mogelijk. Daarentegen zijn de burgers goed én goedkoop. Zo heb je onder de 5 euro al een prima burger.
Nieuwe Binnenweg 196, Rotterdam
www.theburger.house

De beste hamburgers van Rotterdam eet je bij deze burgerbars
Restaurant Hamburg

Propere burgers, dat krijg je bij Restaurant Hamburg. Niks geen vlees vol antibiotica en hormonen, maar 100{8b2d2b7742d064625dd675e455205c9f94af408606bf9775a4446b3a4a957abe} goede Nederlandse rundvlees burgers. Ze zijn groot, machtig en precies zoals het hoort: geen klef broodje en lekkere toppings. Of je nou voor de cheeseburger, de classic of de Cow vs Pig (beef met pulled pork) kiest, je kunt geen foute keuze maken bij Hamburg.
Witte de Withstraat 94B, Rotterdam
www.restauranthamburg.nl

Burger Club

Kwalitatief goede burgers met speciale vleessoorten, dat kun je verwachten bij de Burger Club in Rotterdam. De Juicy Jack heeft gorgonzola ín de burger, de Hot Ass is met gegrilde aubergine, chorizo Iberico, zongedroogde tomaten en geitenkaas en de Dirty Burger heeft cream cheese, sla, rode ui, pancetta, Irish cheddar, spiegelei, ketchup en mosterd. Goddelijk! Er staan veel meer burgers op de kaart, maar we zullen niet alles verklappen.
Nieuwe Binnenweg 139A, Rotterdam
www.burgerclub.nl

De beste hamburgers van Rotterdam eet je bij deze burgerbars
Burgerij

Burgers voor burgers. Ha, goed bedacht van de Burgerij. De kaart staat bomvol hamburgers die je het liefst allemaal bestelt (why not?). De Smokey Bacon, Double Decker en de Clássico zijn allemaal met rundvlees, maar ze hebben veel meer. Wil je vandaag geen vlees? Dan kies je de falafel burger of de Veggie Lover met oesterzwammen. Vis liefhebbers gaan voor de Samurai Salmon of de Big Fish en Kukelekurrie is van kippengehakt. Ook is er een burger van de maand. Keuze genoeg dus.
Botersloot 24B, Rotterdam
www.burgerij.nl

Holy Smoke

Holy Smoke wat zijn de hamburgers hier lekker. Hotspot Holy Smoke Bar & Grill heeft vier soorten hamburgers, maar lekker dat ze zijn. Het aanbod? De cheeseburger, pulled pork burger, holy smoke burger en de falafel burger. Allemaal te bestellen in normaal format en XL. Geen twijfel over mogelijk dat je de XL neemt, finger licking good. P.S. Er is ook een groot terras, waar je al dat lekkers ongegeneerd naar binnen kunt werken. Smakelijk!
Tiendplein 1, Rotterdam
www.holysmoke.nl

Ellis Gourmet Burger

We tipten Ellis Gourmet Burger al in het lijstje met de beste hamburgerrestaurants van Amsterdam en Utrecht, maar ook in Rotterdam ontbreekt deze hotspot niet. Lekkere burgers, goede kwaliteit. Fijne toppings, goed vlees en lekkere friet!
Stationsplein 49, Rotterdam
www.ellisgourmetburger.nl

Hier vind je het lijstje met de beste hamburgers van Amsterdam en hier klik je voor de beste burgertenten in Utrecht!

Beeld: Gracy’s, Restaurant Hamburg, Burgerij

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

6 reacties

    Leave a Reply