De beste hamburgers van Breda eet je bij deze burgerbars

Beste hamburgers van Breda

Een goede burger gaat er altijd wel in, maar waar vind je nou écht lekkere hamburgers? Het vlees moet goed zijn, het brood vers en de friet – want wie eet er nou een hamburger zonder friet – knapperig. Wij tippen hotspots met de beste hamburgers van Breda.

De beste hamburgers van Breda
The Burger Bar

Kun jij wel wat uitdaging gebruiken? Ga bij The Burger Bar Breda dan voor de Daredevil burger. Er zit maar liefst 500 gram vlees op het broodje en natuurlijk heel wat toppings om de burger te voorzien van wat vitamientjes. Liever iets minder gewaagd? Probeer dan de klassieke burger, de cheesy cheese of de French Connection. Elke maand is er een nieuwe Chef Special, dus genoeg om uit te proberen bij The Burger Bar.
Reigerstraat 28, Breda
www.theburgerbar.nl

Ellis Gourmet Burger

Dat we fan zijn van Ellis Gourmet Burger is geen geheim. Gelukkig zit er ook één in Breda! Ze hebben veggie burgers met portobello, rode paprika en wortel, de classic burgers (hallo cheese en bacon) en seizoensburgers die – juist – aansluiten bij het jaargetijde. Ellis Gourmet Burger heeft ook megalekkere signature gourmet burgers zoals de Blue Cheese Madness en de Sexy Smoked Salmon. Let je op de lijn? Ga dan voor een skinny burger, zonder broodje!
Halstraat 1BIS, Breda
www.ellisgourmetburger.be

Beste hamburgers van Breda
Walkabout

Oké Oké Australisch restaurant Walkabout is geen specifiek hamburgerrestaurant, maar omdat de burgers er zo lekker zijn mag ‘ie toch in ons lijstje. Bovendien hebben ze bij deze hotspot meer keuze dan bij de gemiddelde burgerbar. Je kiest uit 12 burgers, van de Aussie Chockers burger (Typisch Australisch) tot de German chicken burger. De Frying Dutchman is een kroketburger met huisgemaakte mosterd-mayo, de veggie burger is op basis van champignonragout en de ‘Flamin’ is pittig en heeft nachochips, groene peper en augurk.
Grote Markt 52, Breda
www.australischrestaurantbreda.nl

Ribs Factory

Ribs Factory in Breda heeft niet alleen hele goede burgers, maar ook veel ander lekkers op de menukaart staan. Er zijn verschillende soorten, maar een ding hebben ze allemaal gemeen. Ze zijn namelijk allemaal van 100{8b2d2b7742d064625dd675e455205c9f94af408606bf9775a4446b3a4a957abe} rundvlees. De Truffel Burger met – uiteraard – truffelmayonaise heeft ons hart gestolen. Ribs Factory heeft ook burgers met pulled pork, bbq chicken en een veggie variant. Voor de hongerige wolven is er de Skyscraper: burger, cheddar, bacon, sla, tomaat, komkommer, bbq-saus, jalapeños én pulled pork.
Grote Markt 21, Breda
www.ribsfactory.nl

De beste burgers van Rotterdam zochten we ook voor je op!

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply