3x leuke betaalbare hotels in Utrecht

3x leuke betaalbare hotels in Utrecht

Een nachtje weg in eigen land? Why not! Een dagje Utrecht verleng je gewoon met een overnachting in een van de leuke hotels, hoef je na het eten ook niet nog helemaal naar huis. Omdat je in de Domstad genoeg geld kunt uitgeven aan kleding en etentjes, is een betaalbaar hotel wel zo fijn.

3x leuke betaalbare hotels in Utrecht
Badhu

3x leuke betaalbare hotels in Utrecht
Bij hotel Badhu slaap je in een voormalig badhuis waar alle kamers ingericht zijn in één kleur. Alles is er industrieel en licht met Arabische en vintage elementen. Bij Badhu kun je overigens ook terecht voor een hapje en drankje of een (zakelijke) meeting. Het hotel ziet er heel tof uit en je waant je écht even in het buitenland. Alle acht kamers in het designhotel hebben een regendouche en een aantal zelfs een bad. Overigens is er ook een loft voor maximaal zes personen, handig als je met een groepje op stedentrip in Utrecht bent! In een kwartier loop je naar de binnenstad, waar je prima kunt winkelen, terrassen en eten. Je boekt er een kamer vanaf 85 euro per nacht. Ga jij voor de rode, paarse, gouden, zilveren, bruine, groene, blauwe of witte hotelkamer?
Willem van Noortplein 19, Utrecht
www.badhu.nl

Daen’s

3x leuke betaalbare hotels in Utrecht
In hartje centrum zit Dean’s. Een bijzonder hotel, want het heeft slechts één kamer. Room One is de toepasselijke naam van de hotelkamer die bij conceptstore Dean’s hoort. Kun je na het inchecken gelijk losgaan in de winkel, om vervolgens je aankopen snel weer ‘thuis’ te leggen. Een nacht slapen in de bed & breakfast is 120 euro en de kamer is gelegen op de benedenverdieping. Hoef je al je spullen ook niet de trap op te slepen.
Korte Minrebroederstraat 13-17, Utrecht
www.daens.nl

Zies

3x leuke betaalbare hotels in Utrecht
Is het een wijnbar? Is het een hotel? Zies is het allemaal! Bij boutique hotel Zies slaap je in het Museumkwartier aan de Utrechtse Twijnstraat. Het was eerst alleen een wijnbar en bistro, maar sinds kort ook een klein hotel met kamers vanaf 125 euro per nacht. Wat je kunt verwachten? Mediterraanse invloeden met een Scandinavisch design én – bovenal – hele goede wijn. De kamers hebben dan ook druivennamen en zijn voorzien van een ligbad, regendouche en Netflix. Voor het geval je even geen zin hebt om naar buiten te gaan. Tip: zorg ervoor dat je de kamer met privébalkon boekt en bestel een fles wijn. Laat je minivakantie maar beginnen!
Twijnstraat 58, Utrecht
www.zies-utrecht.nl

Alle tips voor een weekendje Utrecht vind je in dit artikel.

Beeld: websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply