Bevrijdingsfestival 2017: wat te doen op 5 mei

Bevrijdingsfestival 2017: wat te doen op 5 mei

Yes! Vrijdag is het 5 mei, tijd voor een leuk Bevrijdingsfestival dus! Om het je wat makkelijker te maken, staan hier de leukste festivals voor je op een rijtje. Alle Bevrijdingsfestivals zijn gratis te bezoeken. Veel plezier!

Bevrijdingsfestival 2017: wat te doen op 5 mei
Haarlem

Tijdens Bevrijdingspop Haarlem feest je van twaalf tot twaalf op de lekkerste deuntjes bij de vier verschillende podia. De hele dag zijn er artiesten die de dag nóg leuker maken. Van Spinvis tot Douwe Bob en Gregor Salto. De Jeugd van Tegenwoordig sluit om 23.00 uur af op het Houtpodium. Tussendoor haal je hapjes en drankjes bij de vele standjes waar je onder andere loempia’s, falafel, crêpes, gyros, burgers, biologische pizza’s, friet, tosti’s, taco’s, cocktails en prosecco kunt scoren.
Haarlemmerhout, Haarlem
www.bevrijdingspop.nl

Den Haag

In Den Haag is het Malieveld omgedoopt tot party place. Op alle podia staan de hele dag artiesten om samen met jou de vrijheid te vieren. Wat je kunt verwachten? Mr. Polska, Diggy Dex, Sabrina Starke en nog veel meer. Allemaal op het Haags Hiphop centrum podium, het Sena performers stage en het hoofdpodium. Er is ook een Tweede Kamer podium waar onder andere Tim Akkerman (van Di-rect) zijn solo’s laat horen.
Malieveld, Den Haag
www.bevrijdingsfestivaldenhaag.nl

Amsterdam

Het Westerpark in Amsterdam staat ook dit jaar weer in het teken van het Vrije Westen festival. Vanaf elf uur ‘s ochtends begint het programma en kun je lekker in het park zitten en dansen onder het genot van fijne muziek. Ook hier artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig en Yellow Grass. Door alle rijdende keukens ben je verzekerd van een lekker maaltje tussen al het dansen door. Hapje, drankje, parkje!
Westerpark, Amsterdam
www.hetvrijewesten.eu

Bevrijdingsfestival 2017: wat te doen op 5 mei
Rotterdam

Aan de voet van de Euromast vindt het Bevrijdingsfestival in Rotterdam plaats. Het Park is een gezellige bedoening waar allerlei artiesten de podia sieren. Maan, De Jeugd van Tegenwoordig, Daimy Lotus, Lucas Hamming en DJ Paul Elstak zijn slechts een aantal van de sfeermakers.
Het (Euromast) Park, Rotterdam
www.bevrijdingsfestivalzh.nl

Utrecht

In Utrecht is het tijd voor de 25e editie van het Bevrijdingsfestival. Wil jij er bij zijn? Zorg dan dat je op tijd in Park Transwijk bent. Bombino, Jo goes Hunting, Kenny B en Remy van Kesteren zijn van de partij. Als je met de fiets gaat, dan kun je die alleen kwijt bij het Europaplein omdat er werkzaamheden zijn. Met de tram? Dan moet je uitstappen bij halte 5 mei plein. Toepasselijk.
Park Transwijk, Utrecht
www.bevrijdingsfestivalutrecht.nl

Bevrijdingsfestival 2017: wat te doen op 5 mei
Groningen

Ga je naar Groningen? Dan moet je in het Stadspark zijn! Chef’s Special, Kraantje Pappie, De Jeugd van Tegenwoordig, Lil’ Kleine en Tom Odell verblijden je met hun muziek. Handig: voor 1 muntje kun je op het festival een hervulbaar flesje kopen die je vervolgens bij de watertappunten onbeperkt gratis kunt vullen.
Stadspark, Groningen
www.bevrijdingsfestivalgroningen.nl

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief