Bidon Coffee & Bicycle, Gent

Bar Bidon

Koffiedrinken terwijl je een fiets koopt? Of tijdens de koffie een fiets bekijken? Je doet het bij Bidon Coffee & Bicycle in het Belgische Gent.

Bar Bidon

De bar, want dat is het voor 80 procent, trekt door de grote ramen, opvallende naam en fietsaccessoires aan de muur direct de aandacht. Je drinkt er fijne koffie, leest er – uiteraard – wielerblaadjes en vergaapt je aan de bijzondere combinatie.

Bar Bidon

De reden is simpel: ’We love good coffee and we really like to ride bicycles, so we decided to combine the two in Bidon!’ Een beetje fietsfan moét trouwens wel naar de bicycle bar; de drie merken die er te koop zijn (Pashley, Cooper, Tokyobike), vind je in heel Gent alleen hier.

Waar: Bisdomkaai 25, Gent
Open: Elke dag, behalve op dinsdag
Website: www.barbidon.be

Beeld: Bidon

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply