Bier en good food bij Oproer

 Bier en good food bij Oproer

Vanaf nu kun je elke woensdag tot en met zondag terecht bij brouwerij Oproer in Utrecht. Niet alleen voor de bierliefhebber een walhalla, ook voor een ieder die van gezelligheid en lekker eten houdt.

Brewpub Oproer is pas sinds gisteren open en nu al een succes. Ze maken namelijk zelf bier, maar hebben ook een selectie kwaliteit beers uit andere brouwerijen. Overigens kun je er ook heus wel een ander drankje nuttigen. Ook good food staat centraal, verschillende vegan maaltijden sieren de kaart.

 Bier en good food bij Oproer

Hoe grappig is het dat Oproer het nét even anders doet dan anderen. Geen groot stuk vlees bij je kwaliteitsbiertje, maar een burger van bonen, brood met hummus of soep met rode biet. Alles vegan en gemaakt van seizoensingrediënten. Cheers!

Waar: CAB-Rondom 90A, Utrecht
Open: woensdag t/m zondag
Website: www.oproerbrouwerij.nl

 Beeld: Oproer

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief