Biologische markt Kollwitzplatz Berlijn

Please select a featured image for your post

 

Berlijn

De healthy hotspot van deze week is de biologische markt op de Kollwitzplatz in Berlijn! Elke vrijdag komt er een hotspot op het gebied van health online. Of het nou een restaurant met biologisch eten is, een nieuwe yogaschool of een sapjesbar is, elke week vind je hier een nieuwe healthy hotspot die je niet mag missen.

Tijdens je stedentrip in Berlijn mag een bezoekje aan de Kollwitzplatz niet ontbreken. Elke donderdag en zaterdag is er een biologische markt in de creatieve Berlijnse buurt Prenzlauer Berg. Natuurlijke beautyproducten, to go maaltijden en volop fijne biologische hapjes en drankjes sieren de markt.

Een must visit voor iedereen die tijdens zijn citytrip naast alle eetfeestjes ook een beetje gezond wil doen. Wees er vroeg bij op zaterdagmorgen, want de markt op de Kollwitzplatz is erg geliefd.

Wanneer: Donderdag van 12.00 – 19.00 & zaterdag van 9.00 – 16.00 uur
Waar: Kollwitzplatz, 10435 Berlin Prenzlauer Berg

Beeld: Citystyleguide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply