Bistrot Utrecht Centraal

Bistrot Utrecht Centraal

Heb je ook zo’n hekel aan wachten op de trein? Een pitstop bij Bistrot Utrecht Centraal kan dat leed verzachten. Maar deze nieuwe spot is natuurlijk ook leuk om ‘gewoon’ heen te gaan en dient als handige ontmoetingsplaats voor informele én zakelijke afspraken.

Bistrot Utrecht Centraal

Ik was er twee weken geleden tijdens een dagje shoppen in Utrecht. In de fauteuils kun je heerlijk zitten en kijk je uit over het spoor. Aan de andere kant van de zaak zijn ook genoeg tafeltjes waar je aan kunt zitten, en zicht hebt op de stationshal.

Bistrot Utrecht Centraal

Bij de Bistrot kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner én hele lekkere Nutella muffins (ik kan het weten). De chocolademelk die ik erbij nam – je kunt tenslotte nooit genoeg chocolade eten – was overigens ook errug lekker: chocola aan een stokje en roeren maar door de melk. Aanrader!

Waar: Stationshal 2A, Utrecht Centraal
Website: Alleen een Facebookpagina

Beeld: eigen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief