3x leuke plekken om te borrelen in Utrecht

3x leuke plekken om te borrelen in Utrecht

Borrelen kan altijd! Niet alleen op vrijdagavond of zaterdagmiddag, maar ook een doodgewone woensdagavond wordt er een stuk leuker van. Deze drie leuke plekken in Utrecht zijn dé plek bij uitstek om te borrelen. Ga jij ze allemaal proberen?

3x borrelen in Utrecht
PK Bar & Kitchen

3x leuke plekken om te borrelen in Utrecht
Bij deze hotspot aan de Oudegracht zit je op elk moment van de dag prima. Of het nou ‘s ochtends voor een koffietje of ‘s avonds voor een diner is. Maar, we hadden het over borrelen en daar leent PK zich ook perfect voor. Win-win! In het toffe industriële interieur met een vintage randje zit je heerlijk en geniet je van een speciaalbiertje, wijntje of gin tonic. Dé ideale plek om met vrienden af te spreken als je gezellig wilt bijkletsen zonder dat je moeite moet doen om boven de muziek uit te komen. Muziek is er overigens wel hoor (zelfs een dj), maar gewoon niet té hard. Ideaal.
Oudegracht 101-103, Utrecht
www.pkutrecht.nl

Luc

3x leuke plekken om te borrelen in Utrecht
Heel dicht bij Hoog Catharijne zit Luc, een toffe plek waar je perfect kunt borrelen. De grote groene hangplanten vallen direct op als je binnenkomt en ook de wanden hebben een gezellig blauwgroen kleurtje. Bij Luc waan je je in Parijs en dineer je Amerikaans (burgers!). Borrelen doe je met wijn, bier en cocktails en als je het liever bij je eigen ‘groepje’ wil houden, dan kun je de Private Room afhuren.
Voor Clarenburg 8, Utrecht
www.lucutrecht.nl

De Kromme Haring

3x leuke plekken om te borrelen in Utrecht
Weer heel anders is Brewpub De Kromme Haring, een stukje buiten de stad. De houten tafels, het hoge plafond en de vele lampen maken het tot een unieke locatie. Bij deze borrelplek drink je allerlei soorten bier. Er zijn maar liefst twaalf taps gevuld met hun eigen ‘brews’ en andere bieren van over de hele wereld. Moet je proeven!
Europalaan 2C, Utrecht
www.dekrommeharing.nl

Beeld: websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

6 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief