Bosco in Berlijn

Bosco in Berlijn

Carmen van TheSLCTD bezocht de nieuwe Berlijnse hotspot Bosco, en het is zeker een aanradertje!

De belofte van heerlijk Italiaans eten en de neonletters aan de muur deden mij besluiten onlangs het nieuwe Bosco te proberen op de über gezellige Wrangelstrasse in Kreuzberg. Het very Instagrammable interieur stelde niet teleur. Mijn truffelpasta was zo smeuïg en lekker dat ik het zonde vond het door te slikken en de rode wijn tikte lekker aan.

Let wel even op: het is hier niet goedkoop. Ga dus vooral als je iets te vieren hebt, met je hete date of als je indruk wil maken op je (norse) baas. De sfeer is ongedwongen, maar de bediening is super correct (vind ik altijd een beetje lastig omdat ik dan nerveus word of ik wel genoeg rechtop zit enzo). Het publiek is gemêleerd, maar neigt naar de jonge kant, gelukkig maar.

Gedurende mijn verblijf zag ik meerdere Duitse bloggers langskomen, het is dus met recht een hotspot te noemen. Reserveer dan ook van te voren en ga er goed voor zitten. Je mag hier lekker de hele avond blijven.

Waar: Wrangelstrasse 42, Berlijn
Website: www.boscoberlin.com

Tekst en beeld: TheSLCTD

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief