Braai Westerpark: bbq, ribs en burgers

Braai Westerpark: bbq, ribs en burgers

Braai Westerpark is de spiksplinternieuwe locatie van bbq bar Braai, waar je megalekkere ribs en burgers eet. Precies op tijd voor het parkseizoen!

Braai Westerpark: bbq, ribs en burgers

Na de hotspot aan het Vondelpark en de rollende locatie in de Rivierenbuurt, heeft Braai nu ook een vestiging bij het Westerpark in Amsterdam geopend. Anders dan bij de locatie naast het Vondelpark (alleen in de zomer op het terras), kun je bij de nieuwste plek aan het Westerpark het hele jaar door terecht. Deze nieuwe hotspot heeft namelijk een groot terras waar je in de zomer kunt zitten én een indoor backyard waar je in de winter prima kunt vertoeven. Je bestelt aan de bar en haalt je eten op wanneer het van de grill komt.

Braai Westerpark: bbq, ribs en burgers
Barbecue bar

Wát er dan precies voor lekkers op de barbecue gemaakt wordt? Ribs (half of full rack), chicken piri piri, varkensvlees, beef en burgers. Ook de vegetariërs onder ons kunnen hier terecht, bestel dan vooral de vegetarische soya burger met sla, tomaat en gegrilde groenten. Voor een klein bedrag kun je nog extra toppings aan je burger toevoegen: jalapenos, bio bacon of cheddar bijvoorbeeld. Vergeet ook de saus niet!

Braai Westerpark: bbq, ribs en burgers

Braai heeft ook hele goede pork belly sandwiches, salades en voorgerechten. Nachos of gedroogde beef bijvoorbeeld. Wat je ook kiest, je hebt sowieso het ultieme barbecue-gevoel te pakken. Als dessert neem je de chocolate brownie of de New York cheesecake.

Hoe leuk, je kunt Braai ook laten barbecuen op jouw feestje in het park. De bbq bar zorgt dan voor brood, drankjes, vlees en groenten. De vintage bbq bike komt al voor 15,95 euro per persoon, voor exacte prijzen neem je contact met ze op. Hoef je zelf alleen maar je vrienden op te trommelen en al het lekkers samen op te eten. Ideaal toch?

Waar: Van Limburg Stirumstraat 14a & Schinkelhavenkade 1, Amsterdam
Website: www.braaiamsterdam.nl

Beeld: Braai

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief