The Building GreenDutch

The Building GreenDutch

The Building AMS goes green met de spiksplinternieuwe The Building GreenDutch salon. Bij dit nieuwe zusje van The Building AMS staan de liefde voor de planeet én het kappersvak centraal. Je kunt hier dus naar hartenlust je haar laten doen én je steentje bijdragen aan een goed milieu.

GreenDutch

Eerder vertelden we al over The Building AMS, de salon die de vriendinnen Rachel, Estella en Adriana hebben opgebouwd. Bij het filiaal aan de Stadionweg kun je terecht voor het knippen en kleuren van je haar en is er The Express Bar, waar je haar geföhnd wordt. Alles daarover lees je in dit artikel. Nu is het tijd voor de nieuwe GreenDutch vestiging aan de Haarlemmerdijk! Deze vestiging is er speciaal voor iedereen die de planeet lief heeft en graag organic leeft. Bij de salon werken ze uitsluitend met de So Pure producten van Keune, die van 100 procent pure plantenextracten gemaakt zijn. Daarnaast zijn ze volledig vegan-friendly, ideaal voor iedereen die vegan leeft.

The Building GreenDutch

Bij The GreenDutch is alles Nederlands, vandaar de pakkende naam van de salon. En met alles bedoelen we ook echt álles. Van de organische stroopwafels die geserveerd worden tot de flessen shampoo. Alles is clean en green. In de salon kun je terecht voor kappersbehandelingen, maar ook voor een koffietje en sapje.

The Building GreenDutch

Zo zijn er biologische sapjes van groenten en fruit van lokale boeren en is er allerlei lekkers voor bij je koffie(pauze). Ook verkoopt de salon hele mooie Nederlandse boeken. Nieuwsgierig? Je vindt alle boeken aan de boekenwand in The GreenDutch. Overigens kun je ook bij deze vestiging (net als aan de Stadionweg) terecht voor een nieuwe look in de Express Bar. Kortere coupe, nieuwe haarkleur of party make-up? Check!

Waar: Haarlemmerdijk 156, Amsterdam
Website: www.thebuildingams.com/nl/the-building-green-dutch

Meer leuke hotspots in Amsterdam vind je in dit artikel!

Beeld: The Building

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief