Café de Ceuvel, Amsterdam

Ceuvel

5 mensen, een gezamenlijk idee en Crowdfunding. Zo is Café de Ceuvel aan de oude scheepswerf in Amsterdam Noord ontstaan. Nog best wel heel erg nieuw – pas deze zomer geopend – en nu al rete populair. Mede door de duurzame werkwijze, hippe muziek en de toffe locatie, maar bovenal door de relaxte sfeer.

Je chillt met een glas vlierbessensiroop (nee, cola komt er hier niet in) aan het water of in het water, want een duik is snel gemaakt. Op eigen risico overigens. Blijf je liever op het droge? Op het terras is plek zat. Vol met picknicktafels en hangmatten voor het ultieme vakantiegevoel.

Café de Ceuvel

’s Avonds gaat het feest gewoon door. Bandjes (van over de hele wereld), exposities, filmfestivals en theaterproducties vullen de Ceuvel. Ook de zoektocht naar good food blijft doorgaan. Niet alleen naar eten dat behalve lekker en gezond ook betaalbaar is, maar naar eten dat goed is voor de planeet. Lezingen, workshops en proeverijen dragen daaraan bij.
En dan nu: lekker Ceuvelen!

Waar: Korte Papaverweg 4, Amsterdam
Open: Dinsdag t/m zondag
Website: www.cafedeceuvel.nl

Beeld: Café de Ceuvel 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief