Café Martinus menu en prijzen

Cafe Martinus menu en prijzen Haarlem

Café Martinus menu en prijzen? Wij hebben het voor je! Afgelopen zaterdag ben ik een dagje naar Haarlem geweest om deze splinternieuwe hotspot te bezoeken. Het interieur is geweldig: heel veel kleur, verschillende ruimtes en een toilet vol flamingo’s!

Hotspot Haarlem: Café Martinus menu en prijzen

Wij waren er op een zaterdag en omdat het dan overal vrij druk is, moesten we even wachten in de ‘serre’. Geen straf, want dit is de ruimte met de geleurde muur die je vast al eens op Instagram voorbij hebt zien komen.

kleurrijke serre cafe Martinus Haarlem

Daarna mochten we binnen plaatsnemen aan de bar. Bij Café Martinus hebben ze hun best gedaan verschillende ‘hoekjes’ te creëren met verschillende stijlen. Aan de muur hangen grote – veelal roze – posters in mooie lijsten, lettersigns en een wand is voorzien van een groen plantenbehang. Achter in het café (kort trapje op) is nog een aparte ruimte die groen kleurt.

 

Café Martinus Haarlem

Ik vind het altijd leuk om van tevoren alvast de menukaart de bekijken, maar helaas kon ik het menu online nog niet vinden. Vandaar dat ik zelf het artikel over Café Martinus menu en prijzen heb gemaakt, zodat jij vast kunt kijken wat je gaat bestellen. Om te beginnen is de menukaart goed overzichtelijk.

Cafe Martinus menu en prijzen

Qua drankjes is er van alles wat: van verse jus (hadden wij), chai latte, smoothies, koffie en thee tot wijn, bier en als klap op de vuurpijl pink hot chocolate. Laatstgenoemde ziet er vooral heel leuk uit natuurlijk! Je betaalt er tussen de 5 euro (voor een taartje) tot 12,5 euro voor een poké bowl.

Cafe Martinus menu en prijzen

Het eten bij café Martinus

Het eten op de kaart bij café Martinus kun je de hele dag door bestellen. Ricotta-orange hotcakes, suikerbrood, chocolate chip pancakes, havermout met muesli, kokosyoghurt, smoothie bowls, breakfast taco’s en snacks als courgette frietjes en nacho’s… ze hebben er van alles. Salades, poké bowls en cheesecake zorgen dat er voor ieder wat wils is.

broodjes cafe Martinus

Wij gingen voor een sandwich met zalm en met geitenkaas. Daar moet ik helaas toch een beetje kritisch over zijn. Wij vonden de broodjes lichtelijk tegenvallen en dat kwam dan voornamelijk doordat wij vonden dat er weinig smaak aan zat. Op het broodje met zalm zat een laag kruidenboter en bij die met geitenkaas een chutney, waardoor je vooral dat proefde. Dat gezegd hebbende wil ik wel benadrukken dat het natuurlijk een momentopname is en wellicht aan onze smaak en de keuze lag. Dus ik zou zeggen: ga vooral zelf ook om je eigen oordeel te vellen!

Flamingo toilet cafe Martinus Haarlem

Volgende keer ga ik voor de salade of toch de poké bowl… lastig! Ben je bij het roze (zelfs het plafond!) Café Martinus?  Vergeet dan vooral niet even naar het flamingotoilet te gaan. Pinkness overload.

Waar: Spaarne 94, Haarlem
Website: Facebookpagina

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply