8x hotspots van Chantal Schouten van IBTM Models

Chantal Schouten van IBTM Models

Chantal Schouten van IBTM Models is 33 jaar en woont samen met haar vriend Jochem en hun 6 maanden oude zoontje Mees in Amsterdam. Na vele jaren bij een bekend modellenbureau te hebben gewerkt is ze drie jaar geleden haar eigen IBTM Models (www.ibtm-models.com) gestart. Hoe tof is het dat Chantal haar eigen boutique model management bureau runt! Het bureau richt zich op persoonlijk management met als doel een succesvolle internationale modellen carrière.

Haar favoriete stad is haar eigen Amsterdam. “Ik heb veel gereisd en kom veel in de grote modesteden.” New York, Parijs, Londen en Milaan zijn haar niet vreemd. “Ik beself me steeds weer dat Amsterdam echt een fijne stad is om te leven. New York staat erg dichtbij op nummer twee als je het hebt over hotspots.” Verder zijn er veel dorpjes, natuurgebieden en andere omgevingen op de wereld waar Chantal vaak is. In haar vrije tijd trekt ze graag de drukte uit.

Chantal Schouten van IBTM Models

Op de wish list voor 2019? “Ik zou graag eens naar Reykjavik of Vancouver willen. Maar dan zou ik hooguit drie dagen in de stad blijven, om vervolgens snel de natuur in te gaan.” Het beste uitzicht heeft Chantal bij Meneer Nieges in Amsterdam. “Leuk aan het water bij het IJ.”

Ontbijt

https://www.instagram.com/p/BmA9UdCB0YL/?taken-by=jackswifefreda

“Het lekkerste ontbijtje scoor je bij Jack’s Wife Freda in New York.”
224 Lafayette Street & 50 Carmine Street, New York
www.jackswifefreda.com

Sapjes en lunch

“Voor een sapje of smoothie ga ik naar Joe & the Juice. Deze spot zit nu overigens ook in Amsterdam. Mijn favo lunch plek is Poké Perfect, zo lekker!”
Prinsengracht 502, Kinkerstraat 71a, Nieuwendijk 13H, Amsterdam
www.pokeperfect.nl

Sfeer

“Ik vind het heel gezellig bij de Waterkant momenteel. Lekker druk terras, gezellige mensen, lekker muziekje en top eten. Ik zoek graag steeds weer nieuwe plekken op.”
Marnixstraat 246, Amsterdam
www.waterkantamsterdam.nl

Terras

“Ik vind het terras van Pllek in Amsterdam heel fijn als het lekker weer is. Of als ik even chique wil doen ga ik naar de binnentuin van The Dylan. Voor zakelijke meetings ga ik ook wel eens naar Morgen & Mees.”
Keizersgracht 384, Amsterdam
www.dylanamsterdam.com

Winkel

https://www.instagram.com/p/Bojp5RHCnnL/?taken-by=woodwassenaar

Ik ga graag naar WOOD een superfijne kledingwinkel in Wassenaar. De winkel van een goede vriendin van me die precies heeft wat ik zoek. Verder kom ik in Amsterdam graag bij We Are Labels, Anecdote, Love stories en the Pelican store.”
Langstraat 27, Wassenaar
www.woodwassenaar.nl

Beauty

https://www.instagram.com/p/Bonziyvie36/?taken-by=babassubeauty

“Ik laat me wel eens verwennen bij Babassu, een schoonheidssalon en winkel met fijne exclusieve producten. En ik koop mijn geurtjes en andere beautyproducten graag bij Skins.”
Amsterdam, Den Haag, Leiden, Wassenaar
www.babassu.nl

Cocktails

“Voor gin tonics moet je echt bij Razmataz zijn. Daar kun je overigens ook lekker lunchen!”
Hugo de Grootplein 7HS, Amsterdam
www.razmataz.nl

Diner

La Esquina in New YorkSuperleuke sfeer en heerlijk Mexicaans eten. Leuk ook omdat ze een geheime toegang hebben via een tacotent. Je moet er dus echt vanaf weten.”
www.esquinanyc.com

Volg IBTM Models ook op Instagram!

Let’s get social! Volg jij CityStyleGuide al op Facebook en Instagram? Ik zie je daar!

Beeld: Foto van Chantal Schouten van IBTM Models door Elisabeth van Aalderen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief