Christmas giveaway: AnologyStudio jewelry

Christmas giveaway: AnologyStudio jewelry

Bij kerst horen cadeautjes en daarom kun jij iets heel leuks winnen. Het nieuwe merk AnologyStudio heeft de mooiste minimalistische handgemaakte sieraden en wij mogen twee ringen weggeven. Een voor jou en een voor je vriendin/zus! Hoe leuk is dat?

AnologyStudio

De minimalistische sieraden van AnologyStudio koop je op Etsy: www.etsy.com/shop/AnologyStudio. Daar kun je de hele collectie bekijken. Zelf heb ik de eenvoudige dunne ring, die ik combineer met de droplet ring én ik heb de wrap ring. Het leuke is dat de ringen allemaal bij elkaar passen en je ze heel goed kunt combineren. De sieraden zijn allemaal handgemaakt en heel betaalbaar. Zo is de goedkoopste ring de eenvoudige dunne ring €12,50 en de duurste is de V-ring voor €23,00. De rest van de prijzen liggen daar tussen.

Christmas giveaway AnologyStudio jewelry
Win 2 ringen

Ben jij fan en wil je zo’n mooie ring naar keuze winnen voor jezelf en een voor je vriendin/zus?Daarvoor moet je het volgende doen:

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan mag je een ring naar keuze uit de Etsy shop van AnologyStudio uitzoeken én je vriendin/zus ook! Dubbel leuk dus!

Christmas giveaway AnologyStudio jewelry
Side note

Meedoen kan tot en met 31 december 2017. De winnaar maken we op 1 januari bekend. AnologyStudio viert tot half januari vakantie in Kaapstad, daarna zullen de ringen speciaal voor jullie handgemaakt worden. Eind januari ontvangen jullie de ringen thuis.

Merry Christmas!

Let’s get social

Volg jij CityStyleGuide al op Insta Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: CityStyleGuide & AnologyStudio

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief