City Journal #10

City Journal #10
Afgelopen week kwam ik erachter dat ik wéér lekkage heb én zag ik een muis (ieks!!). Gelukkig gebeurden er ook leuke dingen en ga ik aankomend weekend een paar dagen naar het huisje van m’n opa en oma vlak bij het strand!

City Journal #10
Thuis op de bank artikelen aan het schrijven voor Citystyleguide.

City Journal #10
Ik kreeg het nieuwe boek van Annemerel van Annemerel.com van Michiel. Heel leuk en motiveert écht om te gaan hardlopen.

City Journal #10
Morning! Ontbijten met overnight oats (mijn nieuwe favoriet).

City Journal #10
Nog steeds elke dag 10.000 stappen. Ik begin het nog leuk te vinden ook.

City Journal #10
Ik maakte deze healthy bliss balls van dadel en havermout, zo lekker!

City Journal #10
Vrijdagochtend begon met een proefles bij The Bootcamp Club samen met Kelly. O mijn god, wat had ik een spierpijn de dag erna. Maar wat was het leuk in het Sarphatipark.

City Journal #10
Een fitbit, Garmin vivosmart of toch een Polar? Ik wil een goede stappenteller (waar je ook kcal op kunt zien), maar zie door de bomen het bos niet meer.. Tips zijn welkom!

Citytrip New York plannen
Zaterdag schreef ik een artikel over het plannen van een citytrip naar New York. Ik wil weer terug!

City Journal #10
Gisteren lunchte ik samen met Melissa en Iris bij Zest aan de Van Baerlestraat. Ik ging voor de banana pancakes, superlekker!

♡♡♡
Tot volgende week!

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief