City Journal #4

City Journal #4

Deze week een hele leuke city journal, want ik was vorige week in New York! We vierden er oud & nieuw, haalden elke dag ruim 20.000 stappen, kregen een City Pass (die ze overigens ook voor andere toffe steden hebben) van NYC & Company en vonden de leukste hotspots.

City Journal #4
Op woensdagavond nog even snel de stad in om wat bladen en het boek van Annic van Wonderen te halen voor in het vliegtuig de dag erna.

City Journal #4
Nu lijkt het alsof we in New York gelijk aan de wijn gingen, maar dat viel hartstikke mee hoor. We kwamen rond 12 uur ‘s middags aan, zijn even Central Park in geweest en zijn na het eten naar een café gegaan.

City Journal #4
Oud en nieuw in Central Park is geweldig! We hadden een goed plekje gevonden, keken naar het vuurwerk en zijn daarna nog even naar een kroeg geweest.

City Journal #4
Ik had al zoveel gehoord over The Butcher’s Daughter, dat ik deze hotspot natuurlijk niet over kon slaan. Het was superlekker, alleen een beetje prijzig (40 euro voor 2 ontbijtjes en 1 sapje).

City Journal #4
Leuk winkeltje dat we tegenkwamen in NY.

City Journal #4
Na al die hamburgers en pizza’s hebben we heus ook wel gezond gegeten, echt waar.

City Journal #4
Op maandagavond gingen we naar een basketbalwedstrijd van de Brooklyn Nets. Helaas verloren ze, maar daardoor was het niet minder leuk.

City Journal #4
We moesten er meer dan een uur voor in de rij staan – en min 7 is best koud kan ik je vertellen – maar het was het waard! Bij de TKTS Ticket Booth kochten we kaartjes met 50% korting voor Matilda the Musical op Broadway.

City Journal #4
Van NYC & Company kregen we allebei een City Pass, die we gebruikten om naar
The Empire State Building, het American Museum of Natural History, 9/11 Memorial & Museum en Top of the Rock te gaan en om een boottochtje te maken met Circle Line Sightseeing Cruises. Thanks NYC & Company!

City Journal #4
We bezochten The Empire State Building overdag en Top of the Rock ‘s avonds, zodat we NY bij dag én nacht konden zien.

City Journal #4
Ik kan hier wel wonen hoor.

City Journal #4
Ik wilde graag een artikel maken over 5 plekken om lekkere cupcakes te eten in NY en die moesten natuurlijk geproefd worden. Wat vervelend…

City Journal #4
Het uitzicht vanaf de Circle Line Sightseeing Cruise, aanrader!

City Journal #4
Dit sapje haalden we bij Whole Foods Market, een hele fijne supermarkt waar je zelf je salades en pasta’s kunt samenstellen.

City Journal #4
The Brooklyn Bridge mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

City Journal #4
Haha!

City Journal #4
Op de laatste dag toch nog naar Dunkin’ Donuts, zo lekker.

City Journal #4
Na zoveel (ongezond) eten moesten we wel een rondje hardlopen in Central Park. Nu weer op naar een gewone week met een wat gezondere lifestyle!

♡♡♡
Tot volgende week!

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief