Clean eating bij The Bowl in Berlijn

Clean eating bij The Bowl in Berlijn
Tijdens je stedentrip naar Berlijn clean eten doe je bij The Bowl. Bij dit eerste clean eating restaurant in Berlijn komt er – zoals de naam al zegt – alleen écht eten aan te pas. Van ontbijt tot diner, alles wordt geserveerd in a bowl.

Bewuste keuzes maken, een gezonde lifestyle en de daarbijbehorende natuurlijke en suikervrije maaltijden is waar het bij het Berlijnse The Bowl om draait. Er wordt 100% glutenvrij, suikervrij en veganistisch gekookt. Ik hoor je denken, is dat dan nog wel lekker?Jazeker! Er wordt uitsluitend met kostbare ingrediënten als kokos- en palmolie en Himalaya zout gewerkt en er komen geen transvetten, kunstmatige toevoegingen en geraffineerde suikers aan te pas.

Clean eating bij The Bowl in Berlijn

Hoe leuk is het dat alles van dit plant based restaurant in een kom wordt geserveerd? Moet je heen toch! Van al dat gezonds krijg je ook nog eens genoeg energie om de rest van de dag lekker door de stad te lopen. Win-win!

Waar: Warschauer Straße 33, Berlijn
Website: www.thebowl-berlin.com

Beeld: The Bowl

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief